reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

modlen; co ty muwisz droga , nie morzesz sie poddawac , wiem jak sie czujesz ja to od roku juz przezywam wiem ze ciezko jest jak za karzdym mcem niema dwoch kreseczek, nie morzesz sie poddawac glowa do gory bedzie dobrze:-)

reklama

Madlen
sloneczko prosze mi tu sie nie smucic:no: bo nie wiesz co Cie czeka w przyszlosci, tak jak kazda z nas moze nie bedziesz musiala czekac do wakacji.:tak: ba ...........Napewno wczesniej bedziesz tulic swoja wyczekiwana 3jeczke i spiewac kolysanki. W sumie to jeszcze szmat czasu wiec glowa do gory ;-)
zobaczysz jeszcze bedziesz pisac jak sie pozbyc kg po ciazy , pamietaj ze psychika moze zablokowac nawet najodwazniejsze zolnierzyki :tak:

Ja zmykam na 2 hodzinki jade sobie plaszczyk kupic

Ostatnia edycja:
KatyB może ty mi kochana powiesz jak wstawić wykres???

Wczoraj sprawiłam sobie mini komplecik na jutrzejsze boboseksy:laugh2: tyle pisałyście o kręceniu tyłkiem, że też postanowiłam pokręcić! wrrr, ale mi się chce! jutro będzie gwałt za gwałtem aż będzie prosił żebym go zostawiła :-D

Ostatnia edycja:
u góry po prawej stronie masz różne opcje między innymi moje cykle

wejdź tam i tam jest miniaturka na forum kopiuj adres i wklej tak jak suwaczek w sygnaturze

Dziękuję Violu :*
widzę, że już kończysz pierwszy trymestr. zazdroszczę! widać już zaczątki brzuszka?

Ostatnia edycja:
Roszpunka ja mam już brzuch jakbym w 5 miesiącu była.....albo i dalej...

W pierwszej ciąży zaczął mi wychodzić pod koniec 6 m-ca a teraz tak szybko.....

A co tu tak cicho się zrobiło?

hejka :)
madlen nie smuć się ... masz dwójkę wspaniałych bobasków.. napewno będą miały rodzeństwo- czasem kiedy bardzo czegoś chcemy, to nam nie wychodzi. Głowa do góry kochana - wierzę, że wszystkie będą zafasolkowane i jak pisała piąteczka 550 strona to będą same zdjęcia dwóch kreseczek !!!!!!!!

fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

zresztą jak dziewczyny wcześniej pisały ten wątek sam zapładnia !!!!:-):-):-)

violka cisza, bo boboseksy są!!!! :-D

reklama
Musi w tym coś być bietka :-D Same zafasolkowane są i ja, słomiana wdówka:laugh2: jutro mnie tu nie będzie o tej porze mam nadzieję, bo też będę oddawała się boboseksom :-p
Viola miejmy nadzieję, że brzuszek nie będzie zbyt uciążliwy w miarę wzrostu. A póki co możesz się chwalić:tak: Gorzej, że zima idzie, a ubrać się w coś trzeba...

Ostatnia edycja:
Do góry