reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ja już położyłam młodego spać i oglądam "Rodzinke" ;)

bardzo mnie niepokoi to kłucie w brzuchu :-( boję się że przez mój stres w pracy nic z tego nie będzie :-(

reklama
roszpunka ja całymi dniami śledzę tablice przylotów i odlotów lotnisk na całym swiecie. jak wiem , że m wraca do domu za dwa tyg czy tydz to jakoś to jest- ale jak już tak jak dziś - wiem , ze będzie pojutrze to nie daję rady- płaczę, łażę z kata w kąt.......... ech...........bez sensu

Roszpunka przykro mi ze ci nie pomoglam:-( ale wyszlam z domu zaraz po wpisie i nie wiedzialam ze prosilas, ale widze ze juz masz wykresik.....to super;-)

Piateczka
jak to tak??? Na sam powrot meza w dolek wpadasz??? :szok::szok::szok:
Halo kolezanko prosze mi juz sie z niego wygrzebywac.....no.....dalej....zakaz dolkow dla wszystkich :tak::tak::tak:

dzięki katy . no kurcze jakoś to tak jest , że lepiej znosi się wszystko jak wiesz, że daleko- jak i z testowaniem- jak za dwa tyg to ujdzie- ale jak dwa dni do @ to szlag człowieka trafia.

Ja też tak mam piąteczka, jak jest daleko do powrotu to jakoś sobie znajdę zajęcie i nie jest tak źle, a im bliżej tym bardziej nie mogę się doczekać. do tego denerwuję się podróżą, mój m całą Polskę musi jutro przejechać. a ty to w ogóle masz swojego daleko :-( damy radę kochana,ja od jutra a ty od piątku boboseksy :happy: całuję:*

PIATECZKA; karzdy przezywa zawsze inaczej powroty ..ale wazne ze niedlugo mezus twuj wracas bedziesz moglaz nim spedzic czas i bobosexik .... nie smutaj sie on tez za toba pewnie cholernie teskni juz nie dlugo przyjedzie glow do gury ni
e smutaj sie , usmiechnij sie
:-)

bede sie z wami dzis juz zegnac dziewczynki , milej nocki , buzki dla wszystkich papapa

dobranoc anusia i dziekuje

roszpunka a masz też tak, że się martwisz o podróż i że każde spóźnienie przyprawia Cię o zawrót głowy? czy tylko ja jestem przewrażliwiona. właśnie obserwuję tablicę pzrylotów - no jest napisane, że opóźniony- w wylotach widziałam, że prawie godzina ale nie potrafię siedziec spokojnie

Pewnie że się martwię, tym bardziej, że mój jeździ samochodem, a wiadomo jak jest na drogach... umawiamy się zawsze, że melduje się co jakiś czas gdzie jest. w samolocie to niemożliwe,ale z drugiej strony samoloty są bezpieczniejsze. a gdzie przebywa twój M?
Przepraszam cię piąteczka, ale ja muszę się kłaść spać,bo jutro na 7:45 mam do pracy.
Katy nie ma problemu, widziałam że poszłaś. Jak widać wykresik jest już na swoim miejscu.:tak:

Pozdrawiam i życzę kolorowych snów.

Ostatnia edycja:
reklama
dobrywieczor wszystkim! dziewczynki kochane mialysmy swietowac 500,a tu tak smutkiem zawialo:-(...piąteczka wiem ze tesknisz bardzo ale pomysl za to jak piekne bedzie powitanie! mnie moj maz czasami tak wkurza zebym go wyslala gdzies na wczasy! byle nie do jego mamusi bo wrocilby jeszcze gorszy:wściekła/y:!jeszcze troszeczke piateczka i bedziecie razem.madlen79 ja Cie prosze koniec ze smutkami pamietaj razem testujemy,nie wolno sie poddawac:tak:!!!glowka do gory kochana!Katy.B testujesz zaraz po nas wiec zycze Ci tego slinotoku,jesli tylko mialaby byc fasolka:-D! Roszpunka przyjemnych boboseksow! wszystkim zycze milej nocki i oby jutro byly lepsze humorki:rofl2:

Do góry