reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

karolinko no widzę, że nieźle Ci dali popalić. taki duet rzeczywiście nie do pozazdroszczenia:no: ale głowa do góry- będzie dobrze- kurcze a może jeśli macie taką możliwość wyjedźcie gdzieś na weekend? troche od mamusi odpocząć?

ilonka jak możesz to zerknij proszę czasem na mój wykres bo tak mierzę i mierzę ale nadal nic z tego nie kumam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
piąteczka wyjechać na weekend? bez mamusi? se ne da. ona nawet z nami w podroż poślubną pojechała :wściekła/y:

wiecie co mi powiedział wczoraj gin? że z tą temperaturą to wcale nie jest tak łatwo, że to się nie zawsze sprawdza itp.
no i nie rozumiem jednego skoro mam 3-4 owulacje w ciągu roku, w poprzednim cyklu test owu pokazał II krechy a w tym cyklu podobno pęcherzyk już około 3 cm ma :szok: co jest grane?

karolinko a może masz więcej owulacji niż Ci się wydaje? mam taka nadzieję.

A JA DZIEWCZYNY PROPONUJE ZROBIĆ ZRZUTĘ NA BILET DLA MAMUSI - WYŚLEMY TĄ PANIĄ W PIĘKNĄ PODRÓŻ- ŻEBY NAM KOLEZANKI NIE STRESOWAŁA- ZAKUPIMY JEJ BILET NA KSIĘŻYC- W JEDNĄ STRONĘ:-)

KAROLONKO MOLESTUJ CHLOPA BEDA BLIZNIAKI ;-);-);-)

PIATECZKO A JA JUZ MYSLALAM ZE TY DZISIAJ NA CZWORAKA BEDZIESZ CHODZILA :tak: A TO DOPIERO JUTRO :happy: CZYLI MEZA MASZ NA WEKEND? TAK SOBIE PATRZE NA TWOJ WYKRES NIE ZABARDZO SIE NA NIM ZNAM ALE TAKI SKOK W GORE:szok:MOZE KURDE JAJECZKO WYSKOCZYLO PREDZEJ :baffled:NIECH SIE MEZUS SPIESZY :-D

PIATECZKO NA MARSA BO DALEJ HE HE

piąteczko nawet nie wiesz jak mi brakuje właśnie takich slow. jestem zmęczona i nie jestem do końca pewna czy teraz to dobry czas na ciążę- będę tam jeszcze jakieś 2-3 lata mieszkać, więc może mi jeszcze bardziej zatruć życie (o ile da się bardziej) i okaże się, że dziecko będzie bardziej jej i mojego męża niz moje :-(
mało optymistyczna perspektywa, ale z drugiej strony mam świadomość wieku i matki natury, która nie dziala na moja korzyść i zaczyna stroić fochy, więc wolałabym by sie nie obraziła na mnie śmiertelnie i nie poszla sobie w siną dal.
tak mi ciężko bo jestem troszkę zawieszona... chcę tej ciąży, tego dziecka, ale perspektywa wszędobylskiej i wszechwiedzącej teściowej mnie przeraża :-:)-(

karolinko będzie dobrze- zobaczysz- jakoś to się wszystko poukłada

losiczko- mam do końca roku! nie mogę zmarnować czasu- kurcze a może od dziś już robić testy owu? bo przecież po pigułkach to różnie może być?

karolinko zadych dolin pragniesz dziecka to najwazniejsze pomysl ze to masz dobre strony moja tesciowa mieszka odemnie 300km nie mam mi kto pomoc zawsze wszedzie chodzimy z dziecmi z mama niestety i siostra nie mam zbyt dobrego kontaktu :-(moze to ty sie izolujesz od nich moze niepotrzebnie ja mam cudowna tesciowa i taka tez pragne byc dla moich przyszlych synowych nie czekaj z decyzja o dziecku przy twoich problemach bo z wiekiem jest coraz gorzej

Pewnie ze mozesz ale zrob wieczorem nie znam sie na pigulkach ale ja przy moich 26d cyklach zaczynam testy owu wlasnie w 9dc szkoda ze to nasze jajeczko tak krotko zyje :-(

reklama
dziękuję Wam Kochane jesteście.

losiczko- może masz rację, może ja się izoluję, ale nie przywykłam niestety do ciągłej kontroli i zera prywatności, ciągle otwartych drzwi i kogoś kto lepiej wie co mam w szafach niż ja, może potrzebuję się przestawić? nie wiem, ale wiem, że nie jest mi lekko i muszę ostatecznie cos postanowić, bo nie mogę czekać. muszę podjąć decyzję, a nie jest łatwo...
a bliźniaki mogą być- jak najbardziej jestem za :) tymbardziej, że my oboje jesteśmy obciążeni genetycznie :)

piąteczko, losiczko- w sprawie owulacji jest pewna bardzo ważna informacja, ktora może sie okazać dla Was pomocna. Otóż owulacja wcale nie musi następować ścisłe 14 dni przed @, a czas ten może wahać sie między 13-17 dni i każda kobieta ma swoja długość tej fazy i jest ona niezmienna- pierwsza faza cyklu może być rożna, druga nie. dlatego znam dziewczyny, które owulację mają w 7-8 dc przy cyklach 26 dni.

Do góry