reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

pamela dzielna kobietka z Ciebie! ważne że teraz już ok i wkrótce wszystkie twoje problemy zostaną wynagrodzone dzięki II kreseczką.

smacznego życzę. a ja od kilku dni mam wstręt do słodkiego. a normalnie to jednak czekolada dziennie musiała być. może dzięki temu schudnę :-D

reklama
agnieszka_dk ja tez jestem pewna ze nici a fasolki w tym cyklu,mysle ze zle to wszystko policzylam,musze od nastepnego cyklu zrobic wykres jak Wy dziewczynki. agnes2704 te dwie kreseczki to dla mnie jak druga szansa na zycie!

Ostatnia edycja:
roszpunka- jak np spałaś żle tzn przed zmierzeniem nie spałaś min 3 godzin to tempka jest zaburzona, jakie masz cykle????????? ilu dniowe........ bo widzę ze dziś pobolewa CIę jajnik, skok jest wiec moze to owulacja, musisz mi napisać te informacje bo bez tego cięzko mi bedzie interpretowac wykresik, no i trzeba mierzyć o tej samej godzinie, jak zmierzysz np godzinę wcześniej to dodajesz sobie kreseczkę np masz 36,6 to wpisujesz 36,7 , a jak godzinę później to odejmujesz kreseczkę no i najlepiej mnie termometr z 2 miejscami po przecinu, obserwowac śluz, i szyję macicy :pwiec wpisuj na wykresie te dane to bedzie mi łatwiej :) jak nie wiesz co i jak z tym sluzem i szyjką ja wszytsko wyłumacze to jak cos pisz :)kto chętny na placuszek??????????????wstawiłam do piekarnika zebrę :p zapraszam :)

Już pozmieniałam w wykresie tak jak napisała Suonko,więc teraz powinno być dobrze. Termometr pokazuje mi z dokładnością do 5/100. muszę zaopatrzyć się w inny na nowy cykl. cykle mam nieregularne, przez ostatnie pół roku 30-38 dni, liczę że powyżej 30 dni, tak ok 32-35. śluz sobie zapisuję. dziś jest 4 dzień takiego rozciągającego, ale nie jest całkiem przezroczysty tylko przezroczysto-biały. a co do szyjki macicy to nie mam pojęcia jak ją badać :-(

Ja też na placka bym się skusiła. A z braku laku kawka i jeżyki :tak:

Ostatnia edycja:
no to kobietki tyłki w górę i heja na placuszek jeszcze ciepły , do wybory, kawka , herbatka z cytrynką, smakowa, do wybory do koloru :D hihihi
aga, a ja jestem dobrej mysli , brałas CLO a jak pamietam to chyba Wam sie udało za pierwszym raze z clo tak?????? czy mi sie coś pokićkało ?????????
agnes -prosze mi sie nie odchudzać:p nununu, :p na pewno jestes laska jak tralala :p
Pamela a może nie bedzie konieczności prowadzenia wykresiku ??????????? okaże sie za 8 dni :)

roszpunka- jak masz takie cykle to możliwe ze np jutro bedzie spadek i juz owu, bo skoro masz tak długo taki śluz to tak może być, no ale zobaczymy jak bedzie jutro czy po jutrze!!!!!!!!!!
tylko teraz postaraj sie aby te tempki nie były zaburzone wtedy bedzie wszytsko miarodajne :)

Ostatnia edycja:
ilona24 oby prorocze byly Twe slowa! ja poprosze z herbatka z cytrynka:-) no znowu sie zagapilam w monitor a tu zaraz maz wroci z pracy! a obiadek nie dokonczony,zla zona jestem:zawstydzona/y:,kochanienkie potem jeszcze zagladne,pa pa

Ostatnia edycja:
Ok, to dzisiaj to "wino kobieta i spać" zinterpretuję po swojemu i będzie wino, boboseks i spać :-D
A ja zamiast się uczyć też siedzę i tu zaglądam wrrrr! :angry: To forum uzależnia!

Ostatnia edycja:
Roszpunka hihi w takim razie jutro na wykresie tempka ma być zaburzona jak dzis w ruch pójdzie winko :p
niech te boboseksy beda owocne po tym winku hihih ;) ojjjj czuję ze dziś nie bedziemy dziewczyny spać spokojnie bo zapowiada sie niezłe trzęsienie ziemi :p

ilonka ja nie mam takiej silne woli aby się odchudzać niestety. w zimie zawsze mi przybędzie tu i tam i potem muszę się martwić.

teraz po prostu straciłam apetyt na słodkie. dzisiaj mój m ma imieniny więc wczoraj wieczorem upiekłam ciasto wg. nowego przepisu. a dzisiaj zjadłam kawałek i mnie zemdliło i powiedziałam dość słodkiego.

no ja dziewczyny już tylko czekam na jutrzejszy wieczór. chałupa ogarnięta. teraz to już mogę tylko leżeć, pachnieć i czekać:-)

reklama
Do góry