reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

cześć wszystkim,

ja choć mało piszę to poczytuję Was:-)

Ładna ta choineczka, możę kupię córce do pokoju, co roku chce mieć własną choinkę.

Świątecznie się zrobiło:-D
Dziewczyny a jakie macie pomysły na prezent dla swoich mężów?

SZCZĘŚLIWYM ZAFASOLKOWANYM GRATULUJĘ!!!

Silene
okres świąt to rzeczywiście może wyciskać łzyszczególnie jak sięjest daleko do rodziny

Ilona
widzę że prawdziwy z Ciebie ekspert w wykresach, ja na to patrzę i nie mam zielonego pojęcia o co chodzi

Losiczka
ranny ptaszek z Ciebie, juz po zakupach, jestem w szoku bo ja dopiero przy kawie

Ostatnia edycja:
reklama
Silen mojemu mężowi brak wędek i tak się zastanawiam bo wiązało by się to z samotnymi weekendami...jest zapalonym wędkarzem.

Któraś z Was pisała o nowej grze strzelance- chyba wiem o co chodzi bo mi mąż też jęczy, weszła nowa wersja, ale to też byłoby dla mnie samobójstwo;-) he he

Jeśli chodzi o gry komputerowe to u mnie odpada bo wszystkie nowości posiada mój 14-letni syn więc tatuś pożycza od synusia.I jak już zasiądą to już koniec:angry:
Róża mój nie lubi wędkować on raczej taki majsterkowicz i stąd ta wiertarka ale też w pracy mu potrzebna.

Oj wiem coś o tym:wściekła/y:
u mnie pewnie byłoby to samo tatuś kupiłby dla syna z myślą o sobie:tak:

Nie dane mi posiedzieć, wstała córka i idę jej śniadanie zrobić.

Silen zastanawiałam się o kim jeszcze mówisz pisząc że chłopaki już w łóżkach, teraz już wiem:) myślałam że masz tylko córkę sugerując się stopką.

hej kobitki :-)

co do świąt to ja w tym roku zażyczyłam sobię choinkę do sufitu oczywiście żywą aby był piekny zapach i przystroimy ją piernikami i ozdobami z czerwonego filcu, które oczywiście wcześniej wspólnie wykonamy. Zakupiłam filc na metry i będziemy wycinac fajna rodzinna zabawa:tak:
A co do prezentu to oczywiście przydałby się jakiś fajny perfum podoba mi się bardzo Calvin Klein Beauty:zawstydzona/y: ale nie wiem czy kasy wystraczy :hmm:

Anaber witaj:-) smaczna choinka będzie, pamiętam my z siostrą zjadałyśmy te smakołyki:tak:

Perfumki to by mi się też przydały, ja chciałabym Elle od Armaniego,kiedyś dawno... na 18 urodziny dostałam od męża i tak super się kojarzą

Co do choinki to my też stawiamy taką do sufitu:-D Maja ma straszną radochę jeśli chodzi o ubieranie, bo już zdjąć ozdoby to nie zabardzo..
Swoją droga to ozdób też trzeba dokupić w tym roku:tak:

Silen
naprawdę:-) super, duża rodzina ja o takiej mogę pomarzyć, mój mąż zastanawia się nadal nad drugim ehh

reklama
Ja uwielbiam takie rzeczy:-D najchętniej narobiłabym stroików,wszędzie światełka no i koniecznie musi pachnieć świerkiem ehh rozmarzyłam się

Znikam na chwilę mam nadzieję, choć robota czeka:crazy:

Do góry