reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lorelain dziękuję kochana<3 tutaj z tym lekarzem to za wcześnie moja droga:(
Katy dziękuję fakt może panikuję ale sama rozumiesz<3
Leże z nogami w górze i jestem dobrej myśli.
A Wy dziewczyny jesteście po prostu wielkie!

reklama
Lorelain OMG, TY jesteś nieźle obkupiona w te testy, wszystkie jakie chyba można miec hehe :) Pink test z tego co wiem ma kiepskie opinie, ale nie wiedzac o tym kupiłam bo był w promocji, i mi pokazał kreseczkę przy becie 11, a jak wiadomo wykrywa ciążą od 25 wiec nie wiem o co chodzi ;/ Ja spróbuje kupić 10szt tych po 1zł o czułośći 10, bo są inne tez po 1zł ale o czułośći 25, wiec zobaczymy, bede miec na 2-3 cykle te testy:) kuźwa szkoda ze u mnie nie moge kupić ACONA :( Silene bedzie dobrze,!!!!!!!!!!!!!! :):) choć wiem ze mnie czy dziewczyną łatwo mówić ale trzeba wierzyć !!!!!!!!!!!!!Lorelain ale smacznie wygląda :) mniam :))))))) Ja pałaszuje mohe jabłuszka :p Jaś tez sie zajada::)co zje to zaraz woła" mama, daj am,am " :)

Ostatnia edycja:
Wygląda apetycznie Mniammmmmm.
A jeśli chodzi o lekarza to właśnie to jest tutaj okropne,a po tem na pierwszym skanie informują cię ze tam jest już pusto.....buuuuuuu:angry::angry::angry:

witajcie moje kobitki przepraszam was ze rzadko bywam ale mam urwanie glowy jak nie wszkole u dziecka jakies potkania to przedstawienia moj caly czas w pracy wiec zakupy i dzieci na mojej glowie czasem jestem padnieta ostatnio nawet musze isc na spanko popudniu bo juz nie moge we wtorej przylatuje do mnie tata wiec bede czesiej mam sporo do nadrobienia pozdrowienia dla was

Silene - ja nie rozumiem jak można czekać z pierwszą wizytą az do 12 tc, ale po prostu trzeba to przyjąć i się nawet nie denerwować.

Tomek i Justyna - fajnie że do nas zajrzałaś, idź sobie odpocznij i nie myśl o obowiązkach. Mi zawsze pomaga jak czytam książke nawet pól godzinki i się wyłączam od otoczenia.

Ilona - ja mam właśnie całą reklamówkę jeszcze moich jabłek dzialkowych...jak spałaszujemy chałwowca to może upieke jabłecznik pod pierzynką bo trzeba się ich pozbywać.

SILENE KOCHANA WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE :tak:

LORELAIN CIACHO PYCHA JA POPATRZE A TY ZJESZ ZA MNIE PORCJE :-p

JUSTYNKO PROSZE SIE NAM TU MELDOWAC A NASZA PIATECZKA NAM ZAGINELA :-(
JA KURCZE NIE MAM KONTA NA ALEGRO WIEC TEST KUPIE W APTECE ALE OCZYWISCIE PO TERMINIE @ JAK SIE UDA

losiczka - mi zalezy na tym żeby wiedziec jak najbciej bo już bym nie chciała wracać do pracy :dry: .... piąteczka to chyba nie wypuszcza męża cały dzien z sypilani :-D

Ilonka - ja kupiłam Acona w osiedlowej aptece

Lorelain
no dla mnie tez to jest nie do pomyślenia, no ale w UK,nie chcą podtrzymywać sztucznie ciąży, zdają sie na naturę, jak ciąża jest silna to ok, jak nie to bay bay i już!!!!! no ale co do scanu to faktycznie długo trzeba czekać, gdybym Ja była w UK w poprzednich 2 ciążach to za pierwszym razem bym sie dowiedziała w 12 tyg ze nosze w sobię nieżyjące dzieciątko, a w następnej ze tam nic nie ma!!!!!!!! no masakra i ja sobie tego nie wyobrażam !!!!!!!!!!!!!! :((
aaaaa to masz pole do popisu z tymi jabłuszkami :) super :))))))
justyna wracaj do Nas szybciutko :)

Ja juz wypindrzona dla mężusia :) powinien byc za ok 1,5 godzinki , a że Jaś nie spał padnie szybko , a my bedziemy miec czas tylko dla siebie :) jupi :)))))))))))) :p:p:p jak poczujecie lekkie wstrząsy tzn ze to MY :D hihi no ale do tego czasu jeszcze "chwilka":p

reklama
Lorelain ładnie wygląda te ciasto:-)

Silene odpoczywaj spokojnie:tak: może za dużo dziś robiłaś,przemęczyłaś się? Musisz się oszczędzać:tak: zadzwoń do gina niech da tobie luteinę.

Swoją drogą czekać do 12 tyg na wizytę, porażka:no:

Losiczka Piąteczki nie ma bo mąż jest:-)

Ostatnia edycja:
Do góry