reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

wracając do testów to acony można kupić też w aptece internetowe dbam o zdrowie a odebrać w każdej wybranej osobiście

reklama
dziendobry dziewczynki witam po weekendzie,popijam kawke i nadrabiam czytanko.Agnieszka_dk ja tez mam juz tescik first response,tak sobie lezy w szufladzie i kusi,kusi...ale jeszcze nie uleglam,zwlaszcza ze zadnych oznak ciazy ani widu ani slychu:sorry2:.nawet nie wiem czy ten test dobry bo pierwszy raz kupilam..Silene :-(kochana tak mi przykro wiem co teraz czujesz,tez to przechodzilam,tez srodek nocy tez ogromna ilosc krwii,wiem tez ze zadne slowa pocieszenia nie pomoga i Twego bolu nie usmierza,ale musisz w sobie znalesc sile zeby przez to przejsc i nie tracic nadzieii.jestes silna dasz rade,jestesmy z Toba kochana! tylko nie kumam zachowania lekarzy,jak czytalam jak Cie potraktowali to tylko niecenzuralne slowa mi z ust wyszly,no zatkalo mnie!mnie przez 3 dni trzymali,wszystki badania zrobili,nawet ksiadz na rozmowe do mnie przyszedl,niestety bylam w szoku i go sponiewieralam strasznie:zawstydzona/y:biedaka,bo mi wtedy jakos opowiesci o silnej wierze nie byly potrzebne.jeszcze raz Cie SILENE POZDRAWIAM I MOCNO TULE.KatyB tak pieknie napisalas we wczorajszym poscie o sensie naszych cierpien ze sie poplakalam jak dziecko,ale tez poczulam taka sile w tych slowach,ze i ja przysieglam sobie nigdy sie nie zalamac i nigdy nie poddac dopuki nie doczekam dnia ze bede trzymac na rekach moje male malenstwo! dziekuje KatyB!!! madlen mam nadzieje ze jednak nie zrezygnujesz! losiczka72 zycze owocnych boboseksow:tak:.piąteczka witaj po przytulankowym weekendzie,no i nie ma jak boboseksy na poczatek dnia:-D. agnieszka_dk tempka na pewno sie podniesie,pamietaj razem testujemy,glowa do gory! rany ale sie spisalam,milego dnia dziewczynki.

hejka mam na imie Asia jestem tutaj nowa w skrocie o mnie poronilam ciaze bliniacza 2 lata temu 27 listopada moje anioli mialyby 2 latka...i jakies 1,5 roku staramy sie na nowo....tydzien temu wzielam slub i stal sie cud 17 listopada mialam dostac okres i nie ma go do dzisiaj az sie boje test zrobic mam 1000 mysli na minute boje sie rozczarowania a z drugiej strony boje sie ze znowu bede miala problemy z ciaza :( :-D

Asiek888 witaj,wszystkiego najlepszego z okaji slubu,testuj dziewczyno tylko na spokojnie daj CI Boze 2 kreseczki,trzymam kciuki a wszystkie zle mysli a kysz!;-)

no wlasnie tak mnie korci chcialam poczekac do srody bo to bedzie wtedy tydzien ale chyba skocze popoludniu bo chce wiedziec na czym stoje....test prawde powie nie ma co siedziec w czekac w nieskonczonosc ehhh

właśnie sięgnęłam po ubiegłotygodniową Angorę. Muszę się z Wami podzielić bo nie wyrobię ze wsciekłosci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jest artykuł o kobiecie, która przeżyła aborcję!!!!!!!

dla dziewczyn o mocnych nerwach- możecie znaleźć tą kobietę za pomoca wujka google- nazywa się gianne jessen.

jestem tak wstrzaśnieta, że aż mam ciarki na całym ciele. My tu tańczymy na rzęsach w staraniach o dzidzię a na świecie takie bydlęce zwyrodnialstwo! koszmar. Chyba długo się nie otrząsnę

w akcie tej dziewczyny jest napisane- urodzona w trakcie aborcji- a pod tym podpis lekarza, który usiłował ją zabić- cóż za paradoksalne i atawistyczne! nie , źle - nasi przodkowie się rozmnazali- nie zabijali- fuj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
przejde sie popoludniu po test jestem z malej wioski wiec poczekam gdy w aptece bedzie mniej ludzi bo zaraz juz beda myslec nie wiadomo co hehe trzeba wiedziec na czym sie stoji :) dam znac czy bedzie pozytywny czy negatywny :)

mam prosbe do dziewczyn ktore sie znaja na tempkach,bo ja nie bardzo.mierze temp.dopiero od 11 dnia cyklu i wyglada to tak...11-36,2 12-36,1 13-36,2 14-36,2 15-36,1 16-brak pomiaru, 17-36,7 18-36,7 19-36,7 20-36,8 21-36,8 22-36,8 23-36,7 od 9dc codziennie przytulanko do 19dc. no i pytanko,czy nie za wczesnie skonczylam boboseksy i czy temp jest dobra i czy ja jestem jakas zimna ryba ze normalna temperatura u mnie to 36,2? no i tempka mierzona zawsze o 6.00. prosze o pomoc i dziekuje:sorry2:.​

Ostatnia edycja:
reklama
pamela wrzuć to na wykres . wtedy nasza ekspertka ilonka z pewnoscia Ci pomoże w interpretacji

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry