P
piąteczka
Gość
wracając do testów to acony można kupić też w aptece internetowe dbam o zdrowie a odebrać w każdej wybranej osobiście
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.nawet nie wiem czy ten test dobry bo pierwszy raz kupilam..Silene :-(kochana tak mi przykro wiem co teraz czujesz,tez to przechodzilam,tez srodek nocy tez ogromna ilosc krwii,wiem tez ze zadne slowa pocieszenia nie pomoga i Twego bolu nie usmierza,ale musisz w sobie znalesc sile zeby przez to przejsc i nie tracic nadzieii.jestes silna dasz rade,jestesmy z Toba kochana! tylko nie kumam zachowania lekarzy,jak czytalam jak Cie potraktowali to tylko niecenzuralne slowa mi z ust wyszly,no zatkalo mnie!mnie przez 3 dni trzymali,wszystki badania zrobili,nawet ksiadz na rozmowe do mnie przyszedl,niestety bylam w szoku i go sponiewieralam strasznie
biedaka,bo mi wtedy jakos opowiesci o silnej wierze nie byly potrzebne.jeszcze raz Cie SILENE POZDRAWIAM I MOCNO TULE.KatyB tak pieknie napisalas we wczorajszym poscie o sensie naszych cierpien ze sie poplakalam jak dziecko,ale tez poczulam taka sile w tych slowach,ze i ja przysieglam sobie nigdy sie nie zalamac i nigdy nie poddac dopuki nie doczekam dnia ze bede trzymac na rekach moje male malenstwo! dziekuje KatyB!!! madlen mam nadzieje ze jednak nie zrezygnujesz! losiczka72 zycze owocnych boboseksow
.piąteczka witaj po przytulankowym weekendzie,no i nie ma jak boboseksy na poczatek dnia
. agnieszka_dk tempka na pewno sie podniesie,pamietaj razem testujemy,glowa do gory! rany ale sie spisalam,milego dnia dziewczynki.

.