reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ja bym juz nie robila:no: bo jesli mialas juz blada kreske to znaczy ze owu byla w kolejnych dniach
Jesli by jej wtedy nie bylo to moglabys dalej robic ale teraz to juz chyba nie potrzeba, tak mysle ale Piateczka zrobisz jak zechcesz ;-), Ilona juz spi bo by ci doradzila.
Moze jeszcze ktos sie tu dzisiaj pojawi i powiem co mysli
Anusia moze faktycznie to zapowiedz cudu......przeciez Jp z tego slynie :-)

reklama
Piateczka: tez bym chciala by ten sen byl zapowiedzia stanu blogoslawionego... ja bym prubowala piateczko nic nigdy nie zaszkodzi tylko jedynym jak dlamnie bedzie w razie czego to nie mile rozczarowanie jak wyjdzie negatywny ... ale zycze powodzenia i trzymam &&&&& .

BEDE sie juz z wami dzis zeganc dziewczynki... do zobaczonka jutro papaa dobranoc , spokojnej nocki i tym co sie staraja owocnych BoBoSeXikoW
:-):-)

ale naskrobałyscie!!!ale nie mam siły czytac bo oczy mi sie zamykaja...
ILONKA a kiedy twoim zdaniem mam zrobic test najwczesniej???bo jutro ostatnia tabletke duphastonu biore...bo zmieniłam ta granice wyzszych temp jak dziewczyna mi radziła pod wykresem ale nie wiem czy dobrze zrobiłam czy miało byc tak jak przedtem...???heeeeelp

Dzień dobry Kochane.
Qrcze czlowiek znika na kilka godzin, a poźniej kilka godzin nadrabia czytanie z niecierpliwością następnego postu. :)

piąteczka- dostałam, odpisałam (przynajmniej tak mi się wydaje); co do testów- z mojej wiedzy wynika, że owu jeśli była to wlaśnie w weekend, a teraz sobie już poszła do kogoś następnego (może nawet do mnie), więc oby ten intensywny weekend był nie tylko stosunkowo udany, ale tez owocny. ja bym z dalszych testów zrezygnowała- chyba że masz ich nadmiar i nie wiesz co z nimi robić. Mówią, że potrafią wykryć ciążę wczęśniej niż ciążowy, ale nie sugeruj się tym tylko cierpliwie czekaj. Głowa do góry.

Viola, zzagubiona- to może jak już kiedyś do mnie bocian dotrze to odkupię od Was puchatkowe ubranka? :laugh2:

pamela- czasem nasze problemy rosną do rangi katastrofy i mamy pretensje do wszystkich i wszystkiego o krzywdę i cierpienia jakie nas dotykają, ale później okazuje się, że są setki osób z podobnymi problemami, albo drugie tyle z problemami o stokroć wiekszymi i wtedy zaczynamy czuć wdzięczność, że los nas doświadczył tylko tak delikatnie. w przypadku choroby Twojej mamy- cieszę się, że wszystko się dobrze skończyło, a była to na pewno dla Ciebie lekcja cierpliwości i wytrwałości, ale zdałaś egamin na 6 z plusem, dostałaś życie swojej mamy i inne postrzeganie świata. a bocian trafi do tego Twojego komina- zobaczysz, nawet szybciej niż Ci się wydaje.

losiczko- czy Ty kochana żyjesz jeszcze czy padlaś wykonczona po tych kombinacjach?

katrinka- nawet nie masz pojęcia jak ja bym chciała kupować ubrania ciążowe i twierdzić, że tych czy tamtych nie lubię...

zagubiona- wyobrażam sobie zapach jaki wypelnil Twój dom, ja kiedys znalazlam takiego grillowanego na silniku w samochodzie :) i rzeczywiście to jest pomysl na prezent dla "kochanej" teściowej:-p

katyB- qrcze nie odbierajcie mnie źle ale Natanek kojarzy mi się z tym księdzem który ostatnio robi furrorę swoimi wypowiedziami na temat żelu na włosach i pomalowanych paznokci u młodzieży co jest dowodem na opętanie szatana:szok:

a czy ktoś jeszcze testował wczoraj? lorelain?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny,

ja jestem totalnie skołowana. Zrobiłam rano test Acon i byłam super happy bo dość szybko pojawiła się druga kreska, słaba bo słaba , ale spokojnie widoczna bez żadnych wpatrywań. Zadzwonilam jeszcze do laboratorium po wynik mojej wczorajszej bety HCG i pani mi mówi że ja nie jestem w ciąży i powiedziała, że mój wynik bety to 2,69 :eek:

DZIENDOBEREK DZIEWCZYNKI :-):-):-):-):-):-)

A WIEC TAK WCZORAJ O 19 CISZA W DOMU CHLOPAKI SPALY A JA GOTOWA NA WSZYSTKO CZEKALAM AZ SIE MECZ SKONCZY :baffled::baffled::baffled: POTEM WLACZYLISMY SOBIE FILM NA KTORYM OCZYWISCIE ZROBILISMY PAUZE HE HE BYLO BARA BARA ALE NIE PYTAJCIE CO ZROBILAM ZEBY PLEMNICZKI MOJEGO M ZNALAZLY SIE TAM GDZIE MIALY SIE ZNALESC ;-)JAK SIE UDA TO ZDRADZE WAM MOJ PATENT HE HE :-D:-D:-D
TYLE ZE ZNAJAC MOJE SZCZESIE :sorry:PRZESUNELAM STARANKA O 1 DZIEN I PEWNIE OWULKA TEZ SIE PRZESUNIE I ZNOWU DUPA :-( NO TERAZ TO TYLKO CZEKANIE AZ TE 16 DNI MINA MAM NADZIEJE ZE SZYBKO BO DO STARANEK TO JAKOS DNI LECA A PO TO JUZ MASAKRA :-(
ILONKO MOJ MAZ PO 20L MIESZKANIA DZWONI DO MNIE I PYTA JAKI MAMY KOD POCZTOWY WIEC DLA NIEGO DNI PLODNE TO JAKIS KOSMOS:szok: POLEGA NA MNIE CALKOWICIE OGLADA ZE MNA CZASAMI CIAZE Z ZASKOCZENIA WIEC WIE ZE DZIEWCZYNY MOGA ZAJSC W CIAZE STOSUJAC ANTYKONCEPCJE A MY JEJ NIE STOSUJEMY WIEC :happy::happy::happy::happy::happy:
NO WLASNIE LORELAIN WCZORAJ ROBILA BETE PEWNIE WPADNIE NAM TU DZISIAJ ZEBY SIE POCHWALIC !!!!CZEKAMY !!!

MILEGO WTORKU

lorelain gratulacje kochana bobofrutek 3 dni przed terminem @ miala bete 4 i tez jej powiedzieli ze brak ciazy a juz jej chyba 10tydz leci :-):-):-) ales sie pospieszyla kochana a kiedy termin @ ??? Tzn a kysz zeby to byla jednak fasolka !!!! JUZ WIEM MASZ PRZECIEZ NA SUWACZKU :baffled: MOZE TO BEDZIE JEDNAK DLUZSZY CYKL I DLATEGO BETA TAKA NISKA ZA PARE DNI POWTORZ BETE I TYLE

dzień doberek

ja równiez jestem skołowana- zrobiłam rano test i wyszły dwie kreski- właściwie nie ma to znaczenia bo i tak kochamy się codziennie, ale zgłupiałam

reklama
No własnie masakra a ja juz sie po tym tescie cieszylam, telefon do laboratorium juz był na luzie tylko dla potwierdzenia i szok. Ja sie łudzę jeszcze że późno doszło do zagnieżdżenia jajeczka i wczoraj beta była jeszcze słaba , no ale ona przyrasta bardzo szybko i musi mi rosnąc i musze miec przynajamniej 10 skoro wykrył mi to test. Bo oile testy mogą ciąży jeszcze nie wykazac kiedy ona jest to w drugą stronę chyba się nie mylą. Jak są dwie kreski to ciąża raczej powinna być. @ powinnam miec w czwartek. To byłby 26 dc.

Do góry