Dzień dobry Kochane.
Qrcze czlowiek znika na kilka godzin, a poźniej kilka godzin nadrabia czytanie z niecierpliwością następnego postu.
piąteczka- dostałam, odpisałam (przynajmniej tak mi się wydaje); co do testów- z mojej wiedzy wynika, że owu jeśli była to wlaśnie w weekend, a teraz sobie już poszła do kogoś następnego (może nawet do mnie), więc oby ten intensywny weekend był nie tylko stosunkowo udany, ale tez owocny. ja bym z dalszych testów zrezygnowała- chyba że masz ich nadmiar i nie wiesz co z nimi robić. Mówią, że potrafią wykryć ciążę wczęśniej niż ciążowy, ale nie sugeruj się tym tylko cierpliwie czekaj. Głowa do góry.
Viola, zzagubiona- to może jak już kiedyś do mnie bocian dotrze to odkupię od Was puchatkowe ubranka?
pamela- czasem nasze problemy rosną do rangi katastrofy i mamy pretensje do wszystkich i wszystkiego o krzywdę i cierpienia jakie nas dotykają, ale później okazuje się, że są setki osób z podobnymi problemami, albo drugie tyle z problemami o stokroć wiekszymi i wtedy zaczynamy czuć wdzięczność, że los nas doświadczył tylko tak delikatnie. w przypadku choroby Twojej mamy- cieszę się, że wszystko się dobrze skończyło, a była to na pewno dla Ciebie lekcja cierpliwości i wytrwałości, ale zdałaś egamin na 6 z plusem, dostałaś życie swojej mamy i inne postrzeganie świata. a bocian trafi do tego Twojego komina- zobaczysz, nawet szybciej niż Ci się wydaje.
losiczko- czy Ty kochana żyjesz jeszcze czy padlaś wykonczona po tych kombinacjach?
katrinka- nawet nie masz pojęcia jak ja bym chciała kupować ubrania ciążowe i twierdzić, że tych czy tamtych nie lubię...
zagubiona- wyobrażam sobie zapach jaki wypelnil Twój dom, ja kiedys znalazlam takiego grillowanego na silniku w samochodzie

i rzeczywiście to jest pomysl na prezent dla "kochanej" teściowej
katyB- qrcze nie odbierajcie mnie źle ale Natanek kojarzy mi się z tym księdzem który ostatnio robi furrorę swoimi wypowiedziami na temat żelu na włosach i pomalowanych paznokci u młodzieży co jest dowodem na opętanie szatana
a czy ktoś jeszcze testował wczoraj?
lorelain?