reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka no właśnie. dlatego nic nie rozumiem. no chyba, że prawdą jest, że po odstawieniu anty mogą wystapić dwie owulacje w jednym cyklu- gdzieś kiedyś tak czytałam- ale to raczej niemożliwe chyba- cóż.

reklama
Dziendobry ilonko

piateczko ja tez sprobuje zatestowac w mikolaja :-)

karolinko jak chcesz syna to cie moge umowic z moim mezem he he

DZIEWCZYNKI ZAPOMNIALYSCIE ZE JA POZYTYWNE TESTY OWU MIALAM 3,2 DNI PRZED @ :szok::szok::szok: PO TABLETKACH HORMONY SZALEJA WIEC PIATECZKO NIC SIE NIE MARTW SZALALAS CALY WEKEND MEZA MASZ NA CODZIEN WIEC NAWET JAK BEDA 2 OWU TO SIE JAKIS PLEMNICZEK ZALAPIE NA JEDNO :happy::happy::happy:

Ostatnia edycja:
asiek- a jak dzwoniłas się rejestrować to mowilaś, że w ciąży jesteś i na pierwszą z tej okazji wizytę się wybierasz? bo wtedy się zawsze miejsce robi i znajduje, więc spróbuj będziesz spokojniejsza. a jeśli nie to na pierwszą wizytę idź prywatnie, a potem już na nfz

lorelain- podzielam zdanie Ilonki. dla pewności powtórz test albo betę jutro, pojutrze i będziesz/będziemy wiedziały co jest grane. trzymam kciukasy

piąteczka- ja mam termin @ na 9ego albo coś koło tego, więc krótko po Tobie będę testować, ale w Twoim przypadku kochana- wróżka esmeralda mowi, że będzie chłopak (zielone oczy mam jak cyganka, więc mogę Ci przepowiadać)

karolinko pewnie masz rację. no chyba , że jakiś cwaniak z chromosomami xy się sprytnie zaczaił i był pierwszy hi hi. no to by była wówczas dziewczynka kombinatorka godna naszej losiczki hihi

Witam kochane
Losiczka hehe musisz zdradzić sposób bo jak teraz będę miała synka to chcę jeszcze córkę .&&&&&&&&&&&&&&&& za tą noc i oby szybko zleciało do testowania:)
Lorelain właśnie dlatego zaleca się robienie wszystkich testów betów itp najwcześniej w dniu@,no ale jak to baby nie mogą się doczekać:) Też myślę że to fasolka:tak:

Dobra ja idę się kąpać i na 11:20 do lekarza jak wszystko będzie dobrze to idziemy na obiad do pierogarni:)

tak tak to dopiero w tej 2 przychodni powiedzieli ze mam zadzwonic 1 grudnia....ale chyba nie bd czekala w nieskonczonosc bo chyba na 1 wizyte pojde tu u mnie przyjezdza raz na 2tyg ginekolog tylko ze na usg musze jechac z 37km ale to raz zeby tylko spac spokojnie a potem zapisze sie juz do swojej i chyba tak bedzie najlepiej tu bynajmniej nie ma wielkich terminow od razu tego samego dnia przyjmnie

reklama
agnieszka hej

piateczko xy to chlopak !!!!! Xx do dziopka !!!!! Ja mam nadzieje ze xy mojego m wyjechaly na wakacje bo przeciez zima nie dlugo a pozostaly same silne xx
:-d:-d:-d

Do góry