Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aga bo fasolką daje o sobie znać ale pocieszam Cię ze ja poszłam spać po 21 wstałam o 9 a teraz mam ochotę znów wskoczyć pod kołdrę Viola trzymam kciuki za wizytę mam nadzieje ze Szymuś pokaże tego siusaczka hehe agnes- tempka zaburzoona jakby nie było, poza tym wiem ze napewno sie zamartwiasz ale luknij na mój poprzedni wykres mnie spadała 5,6,7,8 dpo a potem poszła do góry a fasolka była, wiec hehe wyprzedzam CIę i daje od razu odpowiedz losiczka hahaha, mam nadzieje ze może i mojego żołnierzyki męskie poszły sobie na urlop, i coś sie uchowało i teraz może rośnie w brzuszku pomarzyć zawsze można prawda????
losiczka- spokojnie w mojej główce już się rozświetla Twoja przyszłość, ale cierpliwości kochana- żebym sie nie pomyliła
piąteczka- te skubance chłopaki są szybsze, ale niestety nieco "głupsze" więc mogły się na dziewczyny zagapić i polec na polu bitwy i dziewczęta już z szelmowskim usmieszkiem brnęły dalej do celu, ale moja droga zanim one by dopłynęły to Ty już miałaś zaaplikowaną kolejną porcję i kolejne wsparcie pułku piechoty- wyprzedzili dziewczyny i znów polegli upatrując się w ich wdzięki. następni byli ułanie i panienki w okienku...
więc moja droga jeśli będzie dziewczynka- to najcwansza na świecie strategicznie mogłaby rządzić nie jednym mocarstwem, więc też nie najgorzej. choć myślę że w ostateczności kawaleria powietrzna dobiła do celu wcześniej.
he he he ale wy dziewczyny wariatki jestescie.......ale slodkie wariatki
Lorelain no chyba nie ma innego sposobu jak tylko powtorzyc test albo bete (moze w innym lab) tak czy inaczej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
Losiczka patrzac kochana na te twoje "dzialania" tak sobie myslke ze powinnas miec nicka Lisiczka
Piateczka no faktycznie zakrecone to wszystko ale jesli jestes ta szczesciara i masz 2ga owu to szalej od nowa ;-)
Ja juz swiruje do testowania 4 dni a tempka dzisiaj juz leci w dol, cycki bola jak na @ czaszka zaczyna dymic jak przed kazda @ szlag by to.....
Z tego stresu tylko slodycze wpierniczam, jak tak dalej pojdzie to pozniej czeka mnie zatwardzenie przez pol roku
ja tam wierzę, że się doczekamy- wszystkie i nie tylko dwóch kreseczek, ale i szczęśliwego rozwiązania
ja mam zamiar następny cykl poświecić na intensywne staranka- święta, czas magiczny. ten niestety stracony.:-(ale następny za to będzie.... ulala
katy- ilonka (mistrz nasz) mowi, że takie spadki to nie spadki i przestan panikować, bo Cie kopnę w dupala. Cierpliwości kochana! wszystko będzie dobrze tylko musisz wykazać się odrobiną chociaż cierpliwości. a objawy podobne i latwo sie pomylić- dlatego właśnie część osób się myli- inna sprawa, że my chcemy się mylić. tak więc katy- ja cię przywracam do pionu!!!!
mi tez chce sie spac...rano maz pojechal do pracy w delegacje ale za 2tyg wroci popoludniu ide do kolezanki na ploteczki bo przyjezdza ze swoimi coreczkami wiec jakos dzien zleci
Ilonka - ja nie jestem pewna czy ja ciebie dobrze zrozumiałam jesli test byłby tak czuły że wykrywa bete na poziomie 2,69 to również powinna wyjsc druga kreska w dniu robienia bety, a takrze i wczesniej. testy robie codziennie od soboty, w dniu robienia bety w laboratorium tez robilam i nic nie wychodziło. druga kreska na tescie pojawiła sie dzisiaj, wiec musiała wzrosnąć beta. Przynajmaniej staram się sobie tak wmawiać Kreska nie jest łabiutka żebym sobię ją wkręcala, pojawila się na teście po około minucie, nie jest super gruba , ale jest spokojnie widoczna i test po tych kilku godzinach zrobil się już żółty, ale kreska sobie została.Eeeeeeh staram się jakoś pocieszać.... u mnie zawsze wszystko jest pod górkę
Lorelain hmmmm to ja myslałam ze ci wczoraj ta kreska druga wyszła i poszłaś na bete, to przepraszam wracam honor, no ale skoro od paru dni nie było nic a dziś tak to bądz dobrej, mysli, !!!!!!!!!!!!!!!!!!jak beta przyrasta jutro powinna byc juz wyraźka kreseczka czy czułości 10 oczywiscie !!!!!!! Katy- ja nie bede juz pisać NIC, bo nikt chyba nie czyta moich postów
Karol-in-a oj zgadzam sie na te kopniaki.....laduj......taka ze mnie zmijka niecierpliwa tylko sie boje ze jutro tempka znow pojdzie w dol itd...
Asia a mezulkowi juz mowilas czy dowie sie za 2 tyg?
Lorelain wiem co przezywasz ale glowa do gory bedzie dobrze
Ilonka wi em co chcesz powiedziec ..........pamietam Twoje nauki tylko te glupoty co wypisuje to ze strachu
Mowilam ze bede swirowac!!!!!!!! Bedziecie to znosic co miesiac