ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
aga bo fasolką daje o sobie znać
ale pocieszam Cię ze ja poszłam spać po 21 wstałam o 9 a teraz mam ochotę znów wskoczyć pod kołdrę
Viola trzymam kciuki za wizytę
mam nadzieje ze Szymuś pokaże tego siusaczka
hehe
agnes- tempka zaburzoona jakby nie było, poza tym wiem ze napewno sie zamartwiasz ale luknij na mój poprzedni wykres mnie spadała 5,6,7,8 dpo a potem poszła do góry a fasolka była, wiec hehe wyprzedzam CIę i daje od razu odpowiedz
losiczka hahaha, mam nadzieje ze może i mojego żołnierzyki męskie poszły sobie na urlop,
i coś sie uchowało i teraz może rośnie w brzuszku
pomarzyć zawsze można
prawda???? 
Viola trzymam kciuki za wizytę
agnes- tempka zaburzoona jakby nie było, poza tym wiem ze napewno sie zamartwiasz ale luknij na mój poprzedni wykres mnie spadała 5,6,7,8 dpo a potem poszła do góry a fasolka była, wiec hehe wyprzedzam CIę i daje od razu odpowiedz
losiczka hahaha, mam nadzieje ze może i mojego żołnierzyki męskie poszły sobie na urlop,
Ostatnia edycja:

do testowania 4 dni a tempka dzisiaj juz leci w dol, cycki bola jak na @ czaszka zaczyna dymic jak przed kazda @ szlag by to.....
jesli test byłby tak czuły że wykrywa bete na poziomie 2,69 to również powinna wyjsc druga kreska w dniu robienia bety, a takrze i wczesniej. testy robie codziennie od soboty, w dniu robienia bety w laboratorium tez robilam i nic nie wychodziło. druga kreska na tescie pojawiła sie dzisiaj, wiec musiała wzrosnąć beta. Przynajmaniej staram się sobie tak wmawiać
Kreska nie jest łabiutka żebym sobię ją wkręcala, pojawila się na teście po około minucie, nie jest super gruba , ale jest spokojnie widoczna i test po tych kilku godzinach zrobil się już żółty, ale kreska sobie została.Eeeeeeh staram się jakoś pocieszać.... u mnie zawsze wszystko jest pod górkę