reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hehe no nie niby tak sie planuje ja jak bylam w 1 ciazy chcialam wlozyc w torebke test i male buciki ale nie dalo rady i od razu zadzwonilam emocje i radosc robia swoje :D

ano wlaśnie tego sie obawiam asiek- plany planami, a życie swoja drogą i plany mogą lec w gruzach, ale zanim zacznę sie tym martwić to najpierw wolalabym zobaczyć kreseczki dwie na teście :)

losiczka- ludowe powiadasz? hmmm.... zdolna z Ciebie bestia.
Torebki boskie- dużo zielonych w moich kolorach, ale najbardziej podoba mi sie chyba nr 395 ;)

losiczka - ale super! .... zdolniacha musisz być :-) .... możesz dać jakiegoś linka do torebek?

Karolina,Asiek - ja w piewszej ciąży jak zobaczyłam dwie kreski to od razu zadzwoniłam do męża pełna emocji i mu krzyczałam że będzie dzidzia a on akurat coś piłował :szok:

lorelain, że też my baby takie niecierpliwe musimy być i nie możemy spokojnie poczekać? :confused2:
no ale póki co to teraz najwazniejsze być w ciąży zanim sie o niej powie :laugh2:

agnes- daj znać jak wyniki

Hej dziewczynki :happy:

Lorelain kurcze mi tu pachnie fasolówką :laugh2: jak nic powtórz test jutro rano albo beta tak jak dziewczyny doradzają wiem,że teraz cały czas myślisz i sie denerwujesz ale to nie pomoże wręcz przeciwnie

Asiek888 gratulacje dwóch krseczke :tak: super !!!

Ja słuchajcie wczoraj doznałam szoku :-) na 16 pojechałam do szkoły więc nie było mnie w domku a moj przebiegły M. wiedząca o tym ze ma dom do dyspozycji więc zrobił mi niespodziankę. pojechał do IKEA kupił krzesła do stołu do jadalni, które miałam upatrzone i już od kilku tygodni wierciłam mu dziurę w brzuchu ale ze względu,że ida świeta no to odpuściłam bo wiadomo chodzi o kasę. Krzesła poskladał i zrobił kolację przy świecach co prawda tylko kanapki :-D i jajka z majenozem ale smakowały przepysznie. Jak weszlam do domu i zobaczyłam te zmiany to zamarłam:szok: chłopina się postarał i zrobił mi wielką przyjemność :rolleyes:

Losiczko
kochana jak bym chciąła abyś była teraz obok mnie pomoglabyś mi ze strojem na jaselka dla mojego Igorka ma być Józefem a ja do szycia dwie lewe ręca mam, palce sobie poprzyszywam:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Asiek - noooooooooo .... jeszcze jak facet wie że sie stara i jest tego świadom to pół biedy,a my mieliśmy książkową wpadkę:-D ... pamiętam jak dziś że siedzialam na wannie, trzymalam test i jak zobaczyłam kreski to nogi mi się trzęsły :sorry:

anaber - ale super! .... romantyk!

Do góry