reklama
K
karol_in-a
Gość
ano wlaśnie tego sie obawiam asiek- plany planami, a życie swoja drogą i plany mogą lec w gruzach, ale zanim zacznę sie tym martwić to najpierw wolalabym zobaczyć kreseczki dwie na teście 
losiczka- ludowe powiadasz? hmmm.... zdolna z Ciebie bestia.
Torebki boskie- dużo zielonych w moich kolorach, ale najbardziej podoba mi sie chyba nr 395
losiczka- ludowe powiadasz? hmmm.... zdolna z Ciebie bestia.
Torebki boskie- dużo zielonych w moich kolorach, ale najbardziej podoba mi sie chyba nr 395
-Lorelain-
Fanka BB :)
losiczka - ale super! .... zdolniacha musisz być :-) .... możesz dać jakiegoś linka do torebek?
Karolina,Asiek - ja w piewszej ciąży jak zobaczyłam dwie kreski to od razu zadzwoniłam do męża pełna emocji i mu krzyczałam że będzie dzidzia a on akurat coś piłował
Karolina,Asiek - ja w piewszej ciąży jak zobaczyłam dwie kreski to od razu zadzwoniłam do męża pełna emocji i mu krzyczałam że będzie dzidzia a on akurat coś piłował

K
karol_in-a
Gość
lorelain, że też my baby takie niecierpliwe musimy być i nie możemy spokojnie poczekać? 
no ale póki co to teraz najwazniejsze być w ciąży zanim sie o niej powie
agnes- daj znać jak wyniki

no ale póki co to teraz najwazniejsze być w ciąży zanim sie o niej powie

agnes- daj znać jak wyniki
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
LORELAIN MUSISZ WPISAC W WYSZUKIWARKE BO JA NIE UMIEM LINKA DODAC

A
anaber
Gość
Hej dziewczynki 
Lorelain kurcze mi tu pachnie fasolówką
jak nic powtórz test jutro rano albo beta tak jak dziewczyny doradzają wiem,że teraz cały czas myślisz i sie denerwujesz ale to nie pomoże wręcz przeciwnie
Asiek888 gratulacje dwóch krseczke
super !!!
Ja słuchajcie wczoraj doznałam szoku :-) na 16 pojechałam do szkoły więc nie było mnie w domku a moj przebiegły M. wiedząca o tym ze ma dom do dyspozycji więc zrobił mi niespodziankę. pojechał do IKEA kupił krzesła do stołu do jadalni, które miałam upatrzone i już od kilku tygodni wierciłam mu dziurę w brzuchu ale ze względu,że ida świeta no to odpuściłam bo wiadomo chodzi o kasę. Krzesła poskladał i zrobił kolację przy świecach co prawda tylko kanapki
i jajka z majenozem ale smakowały przepysznie. Jak weszlam do domu i zobaczyłam te zmiany to zamarłam
chłopina się postarał i zrobił mi wielką przyjemność
Losiczko kochana jak bym chciąła abyś była teraz obok mnie pomoglabyś mi ze strojem na jaselka dla mojego Igorka ma być Józefem a ja do szycia dwie lewe ręca mam, palce sobie poprzyszywam

Lorelain kurcze mi tu pachnie fasolówką

Asiek888 gratulacje dwóch krseczke

Ja słuchajcie wczoraj doznałam szoku :-) na 16 pojechałam do szkoły więc nie było mnie w domku a moj przebiegły M. wiedząca o tym ze ma dom do dyspozycji więc zrobił mi niespodziankę. pojechał do IKEA kupił krzesła do stołu do jadalni, które miałam upatrzone i już od kilku tygodni wierciłam mu dziurę w brzuchu ale ze względu,że ida świeta no to odpuściłam bo wiadomo chodzi o kasę. Krzesła poskladał i zrobił kolację przy świecach co prawda tylko kanapki

Losiczko kochana jak bym chciąła abyś była teraz obok mnie pomoglabyś mi ze strojem na jaselka dla mojego Igorka ma być Józefem a ja do szycia dwie lewe ręca mam, palce sobie poprzyszywam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Asiek - noooooooooo .... jeszcze jak facet wie że sie stara i jest tego świadom to pół biedy,a my mieliśmy książkową wpadkę
... pamiętam jak dziś że siedzialam na wannie, trzymalam test i jak zobaczyłam kreski to nogi mi się trzęsły 
anaber - ale super! .... romantyk!

anaber - ale super! .... romantyk!
Podziel się: