ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
wróciłam z zakupów.......ale z takim bólem brzucha przez mojego pierworodnego ze sie wszystkiego juz odechciało .....
takie mi cyrki w sklepie robił ze sie nie pokaże juz tam chyba
nie mógł nawet 5 sekund przy mnie wystać jak kupowałam, kurcze jakbym go ze smyczy puściła
, w koncu położył sie na podłodze i za cholere nie mogłam GO ze sklepu wyciągnąć
no i jak ja mam byc zdrowa z takim diabełkiem....... nie chce ciągle wózkiem jezdzic bo jest duży powinnien sie uczyć chodzić za ręke ( to umię) ale w sklepie juz nie potrafi sie zachować
Ja kochane naprawdę z ręką na sercu wątpię czy coś tam sie z tego jaja wykluło, może nie chce po prostu robić sobie nadziei, (choć zawsze iskierka jest) ahhhhh co ma byc to bedzie.... teraz juz nic nie zrobię, ale to fakt czuje sie nieswojo ostatnio, ale nie oznacza ze to fasolka...... choć w głębi serca nawet nie wiecie jak bym chciała, bo bym miała szanse na córę.... ale w cuda nie wierzę, i jednak myślę ze rok 2012 jednak mnie pisany !!!!!!
Agnes daj znać jak progesteron ale ja stawiam ze jest w normie
:-(
losiczka a ja jestem dobrej myśli, i ze w tym roku Mikołaj o Tobie nie zapomnie i przyniesie ten pozytywny test! jak nie( tfu,tfu) bedziecie majstrowac w święta córę
Tzn TY, bo Twój nieświadomy małż nie bedzie wiedziec ze majstruje 
takie mi cyrki w sklepie robił ze sie nie pokaże juz tam chyba

Ja kochane naprawdę z ręką na sercu wątpię czy coś tam sie z tego jaja wykluło, może nie chce po prostu robić sobie nadziei, (choć zawsze iskierka jest) ahhhhh co ma byc to bedzie.... teraz juz nic nie zrobię, ale to fakt czuje sie nieswojo ostatnio, ale nie oznacza ze to fasolka...... choć w głębi serca nawet nie wiecie jak bym chciała, bo bym miała szanse na córę.... ale w cuda nie wierzę, i jednak myślę ze rok 2012 jednak mnie pisany !!!!!!
Agnes daj znać jak progesteron ale ja stawiam ze jest w normie
losiczka a ja jestem dobrej myśli, i ze w tym roku Mikołaj o Tobie nie zapomnie i przyniesie ten pozytywny test! jak nie( tfu,tfu) bedziecie majstrowac w święta córę