reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

lorelain bądź dobrej myśli. trzymam &&&&&&&&&&

losiczka ty łobuzie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
losiczka - teraz mnie zaintrygowałaś tym "sposobem" na dostarczenie materiału genetycznego dla kolejnego potomstwa :-D

piąteczka - ja miałam z testami owulacyjnymi tak, że cały czas nic nie wychodziło i dopiero wieczorem na 12 godzin przed owu pojawiły się dwie tłuste krechy tzn może i one pojawiły sie wczesniej ale test robilam zawsze o 18.

dzien dobry kochane

loreain jeszcze nic straconego skoro na tescie wyszlo to jest szansa [moze powtorz test jutro] i oczywiscie jesli niema @

losiczka widze ze dajesz rade heheheee twoj nie pamieta kody pocztowego a moj urodzin rzadnych jedynie swoich hehe trzymam ksciukacy zeby sie udalo

anusia u mnie w rodzinie sie mowi ze jak sie sni zmarly to chce modlitwy albo ostrzega przed niebezpieczestwem ale swiety moze tez przed zlem ostrzga nie wiem jeszcze nie spotkalam sie z osoba u ktorej by sie swiety snil daje do myslena

Ostatnia edycja:
kiedyś usłyszałam od pani w laboratorium, że jeśli test nie pokazuje ciąży to tej ciąży na 90% nie ma, a jeśli pokazuje to ta ciąża jest na 50%, ale jak widać życie weryfikuje to po swojemu, bo jak widzisz Lorelain znane nam są przypadki kiedy testy nie wychodziły, beta też nie, a ciąża była. Więc jeszcze nie wszystko stracone- może rzeczywiście wczoraj beta była niska, a dzisiaj, albo wczoraj wieczorem zaczęła przyrastać, no bo musi być więcej jak 10 skoro test wykrył. ja bym powtórzyla test za 2-3 dni jeśli @ nie przylezie.

losiczka- ja też jestem ciekawa tych Twoich sposóbów, a co do orientacji mężczyzny- to idealnie odwzorowałaś to na przykładzie kodu pocztowego. mój mąż pyta mnie widząc jak zasuwam z tamponem czy pampersem: znowu? przecież dopiero co miałaś? lub to znaczy, że nie ma Huberta? no i skoro nie pamięta żadnych dat itp to zapewne nie będzie śledził dni płodnych to ponad ich siły.

madlen- odezwij się i wracaj juz do nas.

ilonka- nie zapeszam- kciukasy trzymam, ale wierzę... i coś mi się wydaje, że...

ania-aneczka- jak ja sie ciesze Twoimi radosnymi wiadomościami, to nawet nie masz pojęcia. Więcej takich dobrych wieści.

anusia- ja z teściową też mam przeboje chociaż w gruncie rzeczy to dobra kobieta, tylko zmiana w moim życiu jeszcze odbija mi się czkawka i nie mogę się przestawić, postaraj się też albo stosować jej metody, albo po prostu się nie przejmuj jej docinkami- wiem łatwo się mówi, ale... czy Ty moja droga nie testujesz jakoś na dniach?

marysia- z tabelki wynika, że termin testowania też masz około dzisiaj :-p

a bietka- ciążarówka już o nas zapomniała?

tam gdzie jezdze do swojego lekarza brak miejsc mam dzwonic pod koniec grudnia a ja tyle nie bd czekala wiec w tym samym miescie kolo szpitala jest przychodnia i cholera dzwonilam wczoraj i tam tez brak wolnych miejsc mam dzwonic po 1 grudnia tragedia :(

chyba rozejrze sie za innym lekarzem pierwszy raz tak mam :/ albo poczekam ten tydzien <bezradny>

a ja się wciąz zastanawiam jak u mnie z ta owulką- brzuch mnie pobolewa, ale śluz co prawda przejrzysty, ale wodnity. Płodny był przed weekendem. w sam weekend raczej nie miałam szans na jego obserwację, tempka nie mierzona aj.
na mikołaja bedzie 28 dc , więc chyba wtedy spróbuję zatestować

reklama
Lorelain
mnie test o czułości 25 wyszedł przy becie 11 wiec myslę ze ACON wykrył ci malutkie to stężęnie bety bo jakby było ponad 10 to byś miała mega grube krechy na tescie, wiec moze jednak to ciążą,,,,,,,,no ale zrób za 2 dni bete, bedzie na 10000% pewne co i jak :) trzymam kciuki :)
aga myślę ze możesz spróbować zrobić test jutro albo w czwartek ale najlepiej jakbyś sie wstrzymała do czwartku, bo jak owulkę miałas w 15 dniu to w czwartek byłby 12 dpo, wiec moze coś wyjść juz, jak coś jest :p ale mysle ze jest :)))))))))))
losiczka- ale z Ciebie przebiegła kocica :p hehe:) nie ważne co zrobiłaś, niech bedzie z tego córa, to potem bedziecie to fajnie wspominać jak zaszłaś w ciążę podstępem :p hehe
piąteczka- to co z tymi testami owu ??? dziś CI wyszła kreseczke znów??????????????

DZIEŃ DOBRY !!!!!!!!!!!!!!:-D my niedawno ci wstaliśmy hehe:)

Do góry