reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzieki Sylwia, Roszpunka ja przy sobie nie mam dzieciaczka. Natalka jest w niebie( urodzila sie w 21 tc) i 2ka pozostalych aniolkow tez spoglada na mnie z gory kolejny aniolek.jpg

reklama
___________________________Staraczki
confused.gif

.............anusia88sc................23......... .......23,11.....................1............
...........agnieszka_dk...............23.......... .....25.11.....................3............
.............Dzoana.a..................29......... ......26.11.....................3..............
...........agnes2704..................29.......... .....28.11.....................4.................
................ilona24..................24....... ........29.11.....................4.............
.............sylwia_d...................22.................06,12....................3.................
.............Roszpunka................25.......... ......06.12.....................3............
..............losiczka72...............39......... .......08,12.....................5..............
..............justynka7177...........24........... .....08,12......................2..............
..............karol_in-a...............28.................09,12........... .........6.............
..............marysia77................34......... ......13,12.....................3............
............Suonko87..................24.......... .....14,12......................5..............
................MałaMi...................25...... ........18,12......................7.......... ..
...............nosotros.................27........ .......30,12.....................4................ .
.................KatyB...................30....... ........??????....................13...........
..............Karolekk..................30........ ...........???.....................1..............
............piąteczka..................31........ ...........???.....................2..............
.............Tymuniek..................27......... ..........???....................4? .............
................lilian......................26.... ..............????....................4?.......... .. .

.......Mamusia-Kasia...........22........03.08.2011.............. 10 .05.12..........
..........ViolaPop.................35........26.08 .2 011.............01.06.12..........
......zZagubiona.................21........21.08.2 011 .............03.06.12..........
......Bobofrutek..................27........03.09. 2011..............10.06.12..........
.......bietka84...................27........02.10. 2011...............04.07.12..........
.....ania-aneczka...............27........01.10.2011........ .......08.07.12..........
........anaber.....................30........11,10 ,2011..............18,07,12............
..tomek i justyna...............24........17.10.2011........ .........??????............
........ada6.1984................27........23.10.2 011...............30.07.2012.......
.......katrina115.................??.............. .??..........................???............
..........pola......................??............ ...??...........................???............
........Lorelain...................25....... ........??..........................???........... .
.........pamela...................??.............. ..??..........................???

sylwia dopisałam cie do listy;-)
ha ha a ja wróciłam mąż mnie wygonił na kompa bo mu za uchem marudziłam a on chciał spac;-)
roszpunka a mi sie wydaje ze u ciebie fasolka jest!!!masz ładna tempke tak jak ilonka wiec pewnie zaciążyłyście!!!
katy TWOJE ANIOŁKI W NIEBIE WYMODLĄ CI FASOLECZKE ZOBACZYSZ!!!!

Katy - strasznie mi przykro z powodu trzech aniołków...tule...myślę że atmosfera świąteczna będzie Ci sprzyjać

a mi jest strasznie niedobrze ... dobrze że intuicyjnie wygnałam męża do sklepu po coca cole :confused2::baffled:... nie wiem czy to niby ta ciąża czy zbieg okoliczności :zawstydzona/y:

lorelain wiesz co mi kolerzanka opowiadała ze jak była na porodówce to przyszła tez dziewczyna rodzic i zamiast wody do picia to pepsi przyniosła:-D:-Dpielegniarki ja opiepszyły i kazały przyniesc wode:tak:

zagubiona masakryczny artykuł ale powiem ci ze ja nie rozumiem tej matki jak moigła pozwolic na zabicie swojego dziecka(tego chorego)przeciesz z wada serca mozna życ!!!!moja kol urodziła chłopczyka z wada serca i miał juz 3 operacje ale jest teraz zdrowy normalnie sie rozwija!!! taka matke powinni chyba wykastrowac!!!!to moje zdanie wiec mnie nie ochrzaniać w razie czego:tak:

reklama
oo boze co ta mata musi czuc masakra , lub tam jest reportaz o 9 letniej karince 9 l. karetka nie przyj . bo bylo za pozno i dzw . zmarlanarekach matki :( no chyba roznioslabym to mijesce gdzie dyspozytorka odbierala wtedy ten tel .... lzy mi polecialy ja te historie przeczytalam:-(

Do góry