reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

___________________________Staraczki
confused.gif

.............anusia88sc................23......... .......23,11.....................1............
...........agnieszka_dk...............23.......... .....25.11.....................3............
.............Dzoana.a..................29......... ......26.11.....................3..............
...........agnes2704..................29.......... .....28.11.....................4.................
................ilona24..................24....... ........29.11.....................4.............
.............sylwia_d...................22.................06,12....................3.................
.............Roszpunka................25.......... ......06.12.....................3............
..............losiczka72...............39......... .......08,12.....................5..............
..............justynka7177...........24........... .....08,12......................2..............
..............karol_in-a...............28.................09,12........... .........6.............
..............marysia77................34......... ......13,12.....................3............
............Suonko87..................24.......... .....14,12......................5..............
................MałaMi...................25...... ........18,12......................7.......... ..
...............nosotros.................27........ .......30,12.....................4................ .
.................KatyB...................30....... ........??????....................13...........
..............Karolekk..................30........ ...........???.....................1..............
............piąteczka..................31........ ...........???.....................2..............
.............Tymuniek..................27......... ..........???....................4? .............
................lilian......................26.... ..............????....................4?.......... .. .

.......Mamusia-Kasia...........22........03.08.2011.............. 10 .05.12..........
..........ViolaPop.................35........26.08 .2 011.............01.06.12..........
......zZagubiona.................21........21.08.2 011 .............03.06.12..........
......Bobofrutek..................27........03.09. 2011..............10.06.12..........
.......bietka84...................27........02.10. 2011...............04.07.12..........
.....ania-aneczka...............27........01.10.2011........ .......08.07.12..........
........anaber.....................30........11,10 ,2011..............18,07,12............
..tomek i justyna...............24........17.10.2011........ .........??????............
........ada6.1984................27........23.10.2 011...............30.07.2012.......
.......katrina115.................??.............. .??..........................???............
..........pola......................??............ ...??...........................???............
........Lorelain...................25....... ........??..........................???........... .
.........pamela...................??.............. ..??..........................???

wklejam cobyście o nikim nie zapomniały heyyy!!:-D:-D
u mnie @ nadal brak ale chyba jednak w niedziele przyjdzie tak mi sie wydaje...a jak nie przyjdzie to ja juz nie wim co to sie dzieje....

reklama
Witam :-D
Aga cholera no !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-( tulę mocno kochanie :(:(:(:(:(:(:(

NO więc tak.......... zrobiłam test iiiiiiiiiiiiiiiiiii................... chyba sie udało!!!!!!!!!!!!!!! jest druga ale jasna kreseczka !!!!!!!!! TYLKO STOP......... proszę jeszcze nie gratulować...... bo do @ jeszcze 3 dni !!!!!!!!!!!!!!!!! wiec czekamy co sie bedzie dziać.........zwiększyłam luteine do 2x2 dziennie!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MOGĘ UWIERZYĆ !!!!!!!!!!! MĘŻA O 3 OBUDZIŁAM ZE JEST KRESECZKA !!!!!!!,....... matko a potem oczywiscie nie spałam z wrażenia !!!!!!
zrobię w poniedziałek i moze bedzie juz ładna kreseczka..... na razie odpoczywam i mam wszystko gdzies :)

MIłego dnia kochane :*:*:* trzymam kciuki za testujące :)))))))))))&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziendoberek

Wlasnie jem sniadanie i zaraz zabieram sie za sprzatanie chaty, ale duzo roboty mnie czeka

Jeszcze tylko rzuce okiem na tabelke kto tam dzisiaj testuje

O kurczaki....nawet nie zdazylam okiem rzucic bo zobaczylam wpis Ilonki

spokojnie, spokojnie Ilonka poczekam z gratulacjami az sama uznasz ze mozna, wiec tak jak Gosiulek trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Ilonka - gratulacje!!!

a ja totalnie zgłupiałam....na tescie quik viue czy jak to sie tam pisze mam całkiem ładną drugą kreskę a pre-test wyszedł negatywny :-:)confused2: ... jestem dosłownie cały czas zawieszona w próżni i ja już nie wiem co ja mam o tym myśleć

Trzymam kciuki za testujące.Oby były dwie krechy:tak:

A mi się nic nie chce.Głowa mnie boli...

Miłego dnia Kobitki

Lorelain musisz zrobić jeszcze jeden naprawdę skuteczny
np. coś tam na s...nie pamiętam nazwy,nie polska.
Pink też jest niby wiarygodny

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry