justynka7177
Zaangażowana w BB
nie nadążam za Wami 
Gratuluję zafasolkowanym :-) mam nadzieję, że to naprawdę szczęśliwy wątek i mnie się tez uda 
w tym cyklu idziemy na żywioł
nie schizuję się, jestem jakoś dziwnie spokojna (w głębi serca chciałabym wierzyć że się udało...ale się nie załamię jak jednak @ przyjdzie)...
w poprzednim cyklu test owu pokazał 2 kreski w 24dc, a cykle mam jakie mam od 33 do 38dni
mąż mi się wymigiwał zmęczeniem co mi nie przeszkodziło w "gwałtach"

dzis mam 24dc i już bolą mnie cycochy... i tak do @ spać nie idzie normalnie
do tego tak piździło w nocy... sie bałam żeby nam dachu nie porwało...
stwierdziłam, że święta są takie nijakie jak się nie ma dzieci... cała otoczka taka oklepana... prezenty takie "dorosłe"... i chyba nie tylko ja tak czuję... ostatnio na zakupach mąż przechadzając się w markecie między zabawkami stwierdził, że jak będę tylko w ciąży to on zaczyna kupować samochodziki (bez względu na płeć) i się będzie bawił i czekał na dzidziusia
ale by było fajnie jakbyśmy wszystkie zafasolkowały do końca roku :-):-):-)

w tym cyklu idziemy na żywioł
w poprzednim cyklu test owu pokazał 2 kreski w 24dc, a cykle mam jakie mam od 33 do 38dni
mąż mi się wymigiwał zmęczeniem co mi nie przeszkodziło w "gwałtach"
dzis mam 24dc i już bolą mnie cycochy... i tak do @ spać nie idzie normalnie

stwierdziłam, że święta są takie nijakie jak się nie ma dzieci... cała otoczka taka oklepana... prezenty takie "dorosłe"... i chyba nie tylko ja tak czuję... ostatnio na zakupach mąż przechadzając się w markecie między zabawkami stwierdził, że jak będę tylko w ciąży to on zaczyna kupować samochodziki (bez względu na płeć) i się będzie bawił i czekał na dzidziusia
ale by było fajnie jakbyśmy wszystkie zafasolkowały do końca roku :-):-):-)