reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Karolina po to tu jesteśmy aby sobie pomagać, wspierać, plotkować,czasem dawać lanie po dupsku :-p hehe :-D kochana ja przyjęłam taktykę w tym cyklu ze sie NIE UDA, może podświadomie aby znów nie ryczeć jak przyjdzie @ ale chyba to ze bobosex był 2 dni przed owulką dało mi do myślenia ze NA 100000% bedzie doopa a nie ciąża bo niby dlaczego miało by sie udać skoro do tej pory nawet w owulkę jak sie wtrzeliliśmy to i tak nic nie było, naprawdę nie wierzyłam ze może sie to tak skonczyć, mąz mnie ciągle opierdzielał ze jak zwykle mysle negatywnie zamiast mieć nadzieje, przeciez pisałam Wam ze dajemy sobie czas do konca roku a potem musze zwolnić , przystopować , a tu bach taka niespodzianka, i wiecie co????? ja nadal nie wiem jakim cudem sie udało :szok: tak wiec głowa do góry, moze i lepiej myslec ze nic nie bedzie to wtedy jaka jest niespodzianka !!! ja na razie jeszcze nie wierze w to,,,, mam nadzieje ze za pare dni dojdzie to do mnie i bedzie wszystko dobrze !!!!!!!!!!!!!

reklama
dziekuje dziewczynki,znalazlam:tak: prosze o dopisanie moich danych pamela 31lat, om-29.10.11 termin p-04.08.2012 dziekuje

Ostatnia edycja:
Dobra od nowa....
Losiczka skoro twoja chrzestna krawcowa to moze i mnie to pisane ???
Ja w sumie lubie takie robotki wlasnie robie tesciowej z pomoca kolezanki torbe/ worek na wloczki i druty a jak nie wyjdzie to bedzie fajny worek na make
Witam Perelke w naszych boboprogach :tak:
Ilonka to twoj m chyba teraz bedzie ci patrzyl tylko na oczy .....skoro rosna i rosna .....
Karol-in-a masz racje Agnes nie moze sie poddawac po 5 cyklach, niech popatrzy na moja pozycje w tabelce.....toz to ze mnie weteranka cyklowa
Suonko to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& lap wszystko co maz z siebie wyrzuci Powodzenia

A co do pomyslu na przeprosiny to ja kiedys puscilam muze, zapalilam swieczki, wzielam kapiel i polozylam sie mezowi naga z owocami na sobie plus bita smietana oczywiscie....jak mnie ujrzal to tak sie smial a ja z nim ze mi truskawcki z cyckow pospadaly ...

Katy jesteś NIESAMOWITA!!!!!!! :-):-):-) Podoba mi się Twoje poczucie humoru ;-) i wydaję mi się, że swoimi żartami potrafisz wydobyć z największego dołka!! Ale się uśmiałam czytając Twój post :rofl2::happy::rofl2::happy::rofl2:

Ilonko- ja tam sie nie nastawialam w ogóle, bo po pierwsze serduszkowanie(bardzo mi sie spodobało to określenie- nie pamiętam która tak mówiła- Roszpunka?) bylo dzien przed, a ja aplikuję antybiotyk, który na pewno nie jest przyjaznym środowiskiem dla żołnierzy :) to na pewno chłopaki nie dotrwały do bitwy. :) no więc nie nastawiam się i nie łudzę.

katy- wiedzialam, że Ty agnes doprowadzisz do pionu. i żadna z nas nie jest weteranką i nie ma podstaw by się poddawać, więc... :)
a co do przeprosin... pomysł boski, ale nie przejdzie. Już widze jak zasuwam ze śmietaną cichaczem do pokoju i robię z siebie deser. nawet jeśli uda mi się przemknąć niezauważoną przed mężem to i tak nic nie umknie teściowej, która przeciez po drodze do naszego pokoju... hahaha... już widzę minę mojego męża i teściową zaglądającą ciekawie co się tam dzieje... :)))) hahaha...

Losiczkę przyszyło do maszyny jak nic... :(

a piąteczka znowu w sypialni i zastanawia się jak polączyć prawe kolano z lewym, bo w ostatnim czasie na dobre jej się rozjechały :)

Katy TY szalona nasza kobieto !!!!!!!!!!!!!
Suonko no to działajcie, działajcie !!!!!!! i jak pisze Katy nie zmarnuj ani kropelki :-D
Karolinko a ciort wie czy jakiś żołnierzyk sie nie zabunkrował ......... ja tez byłam pewna tak jak TY teraz :) :laugh2:

Ostatnia edycja:
karolina,rozbawiłaś mnie :-D
Młody małżonek pyta doświadczonego:
- Który miesiąc ciąży jest najtrudniejszy?
- Dziesiąty. Wtedy sam musisz nosić dziecko. :-)

suonko- ta która daje Ci przyjemność :) trzymam kciukasy :))))

Ilonko- może mnie też się uda, ale nie tym razem, następny cykl powalczę ostro... iha :) oczywiście możesz mieć rację, ale szanse na to są mniejsze niż jak na trafienie szóstki w totka :))) za dwa tygodnie Wam powiem :)

reklama
Ja sie przyznaje bez bicia ze ostatni bobosex zakonczony był właśnie "na pieska" :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i potem poleżałam sobie pare minut z poduszką pod tyłkiem, :-p

Do góry