reklama
perelka86
Fanka BB :)
Ilonka dlatego daje sobie jakies nadzieje
choc ja badam jeszcze szyjke i troche mnie ona stresuje strasznie sie zmienia niby miekka ale troche otwarta i wogole. Dwa dni temu mialam troche sluzu rozciagliwego a potrm robil sie mialy ale wydaje mi sie ze wodnisty.
jesli dzisiaj zdaze to dzisiaj ide na wizyte bo gin do ktorego chodze przyjmuje tylko w poniedzialki
jesli dzisiaj zdaze to dzisiaj ide na wizyte bo gin do ktorego chodze przyjmuje tylko w poniedzialki
K
karol_in-a
Gość
perełko no to życzę powodzenia na wizycie i czekamy tu wszystkie na wieści po "przeglądzie" 
Ilonko- pisałaś mi o zagnieżdżeniu, ale to chyba za wcześnie
Ilonko- pisałaś mi o zagnieżdżeniu, ale to chyba za wcześnie
anusia88sc
Fanka BB :)
Witam waskochane przepraszam ze mnie nie bylo przez caly weekend ale jakos zawsze cos bylo do zrobienia albo mezus i tak polecial ten weekndzik , ale naskrobalyscie przez 2 dni ze hoho nie wiem od czego zaczac czytanie
a co mnie 26 .11 zawiatala do mnie @ ale to bylo z gory przewidziane ale niebaaem znow owulka i bedziemy dzialc z m. narazie tyle jak przeczytam zalegle posciki to napisze pozdrawionka i buziaki dla was kochane:-);-):-);-):-)

K
karol_in-a
Gość
anusia- no przykro mi, ale następny cykl, nowa nadzieja, nowe- bardzo przyjemne staranka 
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Karolina jak to za wcześnie?????????? ZAGNIEZDZENIE ZARODKA NASTĘPUJE PRZEWAZNIE MIĘDZY 4 A 7 DNIEM PO OWU, DZIS MASZ 5 DZIEN
to są oczywiśćie przypuszczenia w cale nie musi to być dziś, moze to być jutro albo za 3 dni, u mnie nie było spadku zadnego wiec moze ta tempka oznaczać zagniezdzenie albo i nie
ale mam nadzieje ze jednak fasolka sie przyssała do Ciebie juz 
anusia- skoro @ przyszła sama, musisz coś źle mierzyć tempkę, bo z tego wykresu u Ciebie ja stawiałam na bezowulacyjny !!!!!!!!! tulę mocno i mam nadzieje ze następny cykl bedzie juz owocny

anusia- skoro @ przyszła sama, musisz coś źle mierzyć tempkę, bo z tego wykresu u Ciebie ja stawiałam na bezowulacyjny !!!!!!!!! tulę mocno i mam nadzieje ze następny cykl bedzie juz owocny

witam dziewczynki moje kochane,weekend spedzilam u znajomych ale juz nadrabiam.... witam nowe staraczki:-). Madlen co u Ciebie ,bo nie widze Twojego posta,moze ominelam,a ciekawa jestem czy testowalas? anusia88sc przykro mi ze ta @ sie pojawila,nastepnym razem sie uda! ilona24 strasznie sie ciesze,sciskam mocno!!!!!!!!!!!!!! i mam pytanko jak obliczyc termin prawdopodobnego porodu,bo widze ze masz juz date? tez chcialam podac dane do naszej listy,ale nie wiem jaka date wpisac...agnes2704 nie mozesz sie poddac kochana!odpocznij troszke,zrelaksuj sie i zobaczysz ze ze zostaniesz mama predzej niz sie spodziewasz,czego Ci zycze z calego serca!
Ostatnia edycja:
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Pamela na tej stronie możesz sobie wprowadzić dane i CI sie wyświetlą informację, np termin porodu, ile dni ma dziecko itd http://dziecko.haczewski.pl/
K
karol_in-a
Gość
pamela- są chyba na stronach takie kalkulatory, więc z pewnością znajdziesz i policzysz. 
Ilonka- ja tam w to wątpię, ale zawsze miło poobserwować swój organizm i tą temeraturkę- jak skacze, jak sie waha itp. kiedyś mi sie może uda, ale czy teraz? nie sądzę
) no i dziękuję Ci kochana, że znajdujesz czas na obserwacje i interpretacje tego mojego wykresiku.
co ja bym bez Ciebie, bez Was wszystkich zrobiła?
Ilonka- ja tam w to wątpię, ale zawsze miło poobserwować swój organizm i tą temeraturkę- jak skacze, jak sie waha itp. kiedyś mi sie może uda, ale czy teraz? nie sądzę
reklama
Podziel się: