reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

nie nadążam za Wami :-D:-D Gratuluję zafasolkowanym :-) mam nadzieję, że to naprawdę szczęśliwy wątek i mnie się tez uda :-D

w tym cyklu idziemy na żywioł :) nie schizuję się, jestem jakoś dziwnie spokojna (w głębi serca chciałabym wierzyć że się udało...ale się nie załamię jak jednak @ przyjdzie)...

w poprzednim cyklu test owu pokazał 2 kreski w 24dc, a cykle mam jakie mam od 33 do 38dni :)
mąż mi się wymigiwał zmęczeniem co mi nie przeszkodziło w "gwałtach" :D :D

dzis mam 24dc i już bolą mnie cycochy... i tak do @ spać nie idzie normalnie :no: do tego tak piździło w nocy... sie bałam żeby nam dachu nie porwało...

stwierdziłam, że święta są takie nijakie jak się nie ma dzieci... cała otoczka taka oklepana... prezenty takie "dorosłe"... i chyba nie tylko ja tak czuję... ostatnio na zakupach mąż przechadzając się w markecie między zabawkami stwierdził, że jak będę tylko w ciąży to on zaczyna kupować samochodziki (bez względu na płeć) i się będzie bawił i czekał na dzidziusia :)

ale by było fajnie jakbyśmy wszystkie zafasolkowały do końca roku :-):-):-)

reklama
proszę dopisać mój termin na 08.08.2012 :p :-)
perelka mnie sie strona nie włączyła, z Twoim wykresem

Nie mam pojecia czemu:-( ilonka gratuluje i spokojnej ciazy:)wiele przeszlasz wiec ci sie nalezy

dla mnie duzym problemem jest tez ze sluzu bardzo malo:(

perełka jeśli śluzu brak to siemie lniane, albo wiesiołek (niech któraś to potwierdzi, bo nie jestem pewna) albo syropek na kaszel. :)))

......Nick.....Wiek.....termin@.....cykl starań.....
......nanulika..........31........07.12.....1........
......perelka86........25........???........2......
......anusia88sc......23........24.12......2......
......Dzoana.a.........29.......26.11......3......
......agnes2704.......29.......28.11......4......
......sylwia_d..........22.......06.12......3......
......Roszpunka.......25.......06.12......3............
......losiczka72........39.......08.12.....5..............
......justynka7177....24.......08.12......2..............
......karol_in-a........28........09.12....6.............
......marysia77........34.......13.12.....3............
......Suonko87.........24.......14.12.....5..............
......MałaMi............25........18.12......7.......... ..
......agnieszka_dk...23........24.12.....4............
......nosotros..........27........30.12.....4.........
......KatyB...............30.......??????........13...........
......Karolekk...........30........???..........1..............
......piąteczka..........31........???.......2..............
......Tymuniek.........27......... ???.......4? .............
......lilian................26.... ????.........4?.......... .. .

.......Mamusia-Kasia...........22........03.08.2011.............. 10 .05.12..........
..........ViolaPop.................35........26.08 .2 011.............01.06.12..........
......zZagubiona.................21........21.08.2 011 .............03.06.12..........
......Bobofrutek..................27........03.09. 2011..............10.06.12..........
.......bietka84...................27........02.10. 2011...............04.07.12..........
.....ania-aneczka...............27........01.10.2011........ .......08.07.12..........
........anaber.....................30........11,10 ,2011..............18,07,12............
..tomek i justyna...............24........17.10.2011........ .........24.06.2012...........
........ada6.1984................27........23.10.2 011...............30.07.2012.......
..........ilona24..................24..... 30,10,2011............8.08.2012.....
.......katrina115.............??.............. .??..........................???............
..........pola......................??............ ...??...........................???............
........Lorelain...................25....... ........??..........................???........... .
pamela............31..........29.10.11................04.08.2012

Ostatnia edycja:
perelka coś stronka nie działa... Na śluz dobry jest wiesiołek ale trzeba go brać tylko do owu... U mnie też mało śluzu, póki co piję siemię lniane też ponoć pomaga, ale jeśli w tym cyklu nie wyjdzie to od następnego biorę wiesiołek :happy:

Juz kiedys wiesiolek bralam ale nie dzialal na mnie ech dzisiaj sie moze dowiem czy pecherzyki cos rosna czy nie

Kurcze nie wiem czemu nie chce wejsc ale moze trzeba byc zalogowanym?

Tak sprawdzilam trzeba byc zalogowanym:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na śluz wypatrzyłam sobie to, ma siemię i wiesiołek.
OEPAROL FEMINA 60kaps.

Unikalna kombinacja oleju z wiesiołka z kwasami omega-3 i omega-6,otrzymywanych z nasion lnu i nasion wiesiołka .
Połączenie składników w optymalnych proporcjach jest niezbędne dla utrzymania zdrowia oraz urody każdej kobiety.
Oeparol to dobrze nawilżona i odżywiona skóra oraz zrrowe włosy i paznkocie.

oeparol-femina-60kaps-wlarge.jpg

Już poprawiłm Ilonka. Nie wiem co się dziś ze mną dzieje, rozkojarzona jestem strasznie
:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry