reklama
P
piąteczka
Gość
karolinka hi hi. byłam w sypialni to fakt- ale położyłam się z maluchami i zasnęłam- jakaś nieprzytomna chodzę od wczoraj
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
Witajcie Kochane:-)
U mnie wszystko dobrze czuje sie ok jedynie cyce troche bola poza tym objawow brak aaaaaaaaa nie brak bo kurde w nocy nie spie za to w dzien bym spala caly dzien taka jestem zmulona na maksa. Czekam na wizyte a to dopiero 7.12 zobacze moje malenstwo tzn juz chyba nie takie malenstwo bo wygladam jak king-kong hahaha. Dziewczyny Wam tez tak brzuszki urosly? bo ja wygladam jak w ciazy z blizniakami. No ale najwazniejsze zeby z dzidzia bylo dobrze,
kochane czytam was na bierzaco ale nie mam niekiedy sily odpisac za co przepraszam :-)
ilonka gratuluje kochana i zycze spokojnej ciazy bez powiklan :-)
losiczka ja wciaz czekam na trzesienie :-)
Powodzenia dla staraczek :-)
U mnie wszystko dobrze czuje sie ok jedynie cyce troche bola poza tym objawow brak aaaaaaaaa nie brak bo kurde w nocy nie spie za to w dzien bym spala caly dzien taka jestem zmulona na maksa. Czekam na wizyte a to dopiero 7.12 zobacze moje malenstwo tzn juz chyba nie takie malenstwo bo wygladam jak king-kong hahaha. Dziewczyny Wam tez tak brzuszki urosly? bo ja wygladam jak w ciazy z blizniakami. No ale najwazniejsze zeby z dzidzia bylo dobrze,
kochane czytam was na bierzaco ale nie mam niekiedy sily odpisac za co przepraszam :-)
ilonka gratuluje kochana i zycze spokojnej ciazy bez powiklan :-)
losiczka ja wciaz czekam na trzesienie :-)
Powodzenia dla staraczek :-)
K
karol_in-a
Gość
uuu Tygrysku to zmęczenie mi tu dziwnie pachnie... 
Ilonka, Roszpunka- ja qrcze nie pamiętam, raz nawet też tak bylo, ale nie pamiętam kiedy
, bo ja generalnie preferuję moją ulubioną pozycję na leniwca 
bobo- a może bliźniaki? zostajesz rozgrzeszona, ale nie zwalnie Cię to z obowiazku poczytywanie i zagladania do nas nawet duchem.
Ilonka, Roszpunka- ja qrcze nie pamiętam, raz nawet też tak bylo, ale nie pamiętam kiedy

bobo- a może bliźniaki? zostajesz rozgrzeszona, ale nie zwalnie Cię to z obowiazku poczytywanie i zagladania do nas nawet duchem.
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
karolina jedno serduszko bije wiec jedno malnstwo we mnie siedzi :-)
u mnie to genetyczne, mame tez tak wywalalo w ciazach my mamy tylozgiecie macicy i podobno przez to rowniez tak wywala :-)
u mnie to genetyczne, mame tez tak wywalalo w ciazach my mamy tylozgiecie macicy i podobno przez to rowniez tak wywala :-)
anusia88sc
Fanka BB :)
no to jestem znow ilonka : wielkie gratulacje , cudownego rozwiazania , jeszcze raz gratuluje kochana fasoleczki 

karolina moze kino i kolacja
piateczka glowa do gory ja tez nie dawno myslalam ze cos jest ti nic
nie smutaj sie ...
witam nowe :gosiulek nie znam cie ale mysle ze niedlygo sie poznamy :-) czesc , czesc perelka86 i nianulek dziewczynki damy rade:-)
a co domnie to mam takie hustawaki nastrojow ze masakra zbiera sie ost mojemu m. za nic az mi go zal bidulka palne cos a potem zaluje tak powiedzialam do niego ... adziewuszki wpiszcie mnie do tabelki , @ mi przypada 24 . 12 jak spr na necie i cykl staran - 2 . pozdrawiam cieplutko :-):-):-):-)

karolina moze kino i kolacja
piateczka glowa do gory ja tez nie dawno myslalam ze cos jest ti nic
witam nowe :gosiulek nie znam cie ale mysle ze niedlygo sie poznamy :-) czesc , czesc perelka86 i nianulek dziewczynki damy rade:-)
a co domnie to mam takie hustawaki nastrojow ze masakra zbiera sie ost mojemu m. za nic az mi go zal bidulka palne cos a potem zaluje tak powiedzialam do niego ... adziewuszki wpiszcie mnie do tabelki , @ mi przypada 24 . 12 jak spr na necie i cykl staran - 2 . pozdrawiam cieplutko :-):-):-):-)
Ja też dziś wyjechana jestem, tylko bym spała. I taki mam plan na popołudnie, bo dziś już nie pracuję
Nowy termometr dotarł, ale jak próbowałam mierzyć to 3 razy wyszła inna tempka. Nie wiem czy będę mogła mu wierzyć. Do końca tego cyklu używam starego.
Tabelka poprawiona.

Tabelka poprawiona.
Ostatnia edycja:
K
karol_in-a
Gość
Roszpunka i bardzo dobrze- trzeba używać tego samego termometru 
a może w następnym cyklu nie będzie Tobie juz ten nowy potrzebny?
oby tak było Kochana- trzymam kciukasy 
anusia- któraś tez ma termin w wigilię, więc życzę Wam aby wszystko było tak jakbyście chciały.
Qrcze coś mnie w okolicach jajniczka pobolewa, ale nie tak mocno
na szczęście.
a może w następnym cyklu nie będzie Tobie juz ten nowy potrzebny?
anusia- któraś tez ma termin w wigilię, więc życzę Wam aby wszystko było tak jakbyście chciały.
Qrcze coś mnie w okolicach jajniczka pobolewa, ale nie tak mocno
reklama
P
piąteczka
Gość
ja też dziewczynki zaraz po nie wstaję- tak na wszelki wypadek hi hi
gdzieś przeczytałam, że plemniczki lubią cynk i witaminę c- od cpodobno są bardziej bojowe
gdzieś przeczytałam, że plemniczki lubią cynk i witaminę c- od cpodobno są bardziej bojowe
Podziel się: