reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Marysia77 to ja Ci zazdroszcze tesciowej,tak powinno byc ze rodzina sie wspiera! niestety nie zawsze tak jest:-(...karol_in-a ja pierwszy raz w zyciu robilam,ale zaraz zerkne jeszcze raz na wyniki.....znalazlam,nizej sa normy,z ktorych wynika ze 3 tydzien...ufff ja wam powiem dziewczynki,ze jak zobaczylam 2 kreski to bylam najszczesliwsza na swiecie,ale teraz wiem ze to dopiero poczatek drogi...

Ostatnia edycja:
reklama
No wreszcie doczytałam dzięki za miłe powitanie.
Więc tak u mnie @ się spóźnia śluz zabarwiony na biało rozciągliwy piersi bolą jak szalone a 3 testy wyszły negatywnie trzeba się na betę wybrać.
A no i po słodkim mnie zgaga męczy:(

Pamelo tak powinno byc i szkoda ze nie kazdy tak ma, moj tato o swojej tesciowej a mojej kochanej babci tez mowi vel Aniol, bo jest cudowana, moj maz tez nie narzeka na moja mame wiec jakos u nas trafilismy dobrze jesli tak moge to ujac. Patrzylam na Twoj wynik i wlasnie tak wychodzi ok 3 tydz - super.
Karolinko bedzie mi razniej we dwojke testowac :-) :-)

ale jestem ciapa witam nowe staraczki!beata127 :-)Marysia77 dzieki za zerkniecie na wynik,za to ja w przyszlosci postaram sie byc dobra tesciowa:tak:

Ostatnia edycja:
pamela- droga jest długa i ciągle się będziesz stresować czy z maleństwem wszystko w porządku, ale musisz wziąć glęboki oddech i ze spokojem, którego teraz będziesz potrzebować najbardziej iść dalej tą drogą. Wszystko będzie dobrze. :) trzymam kciukasy :)))

marysiu- oczywiście, że będzie raźniej- może Ty zostaniesz berkiem? i może mnie złapiesz? :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochana ja mam nadzieję, że kiedyś przyjdzie taki czas, że to ja będę panikować, a Ty będziesz stała na straży i mnie uspokajała :) poki co Ty ciesz sie slońcem, makaronem, muzyką ale bez wina z mojego ulubionego kraju i myśl pozytywnie :)

Ja w pierwszej ciazy mimo ze bylam po 30-ce to tak naprawde malo o ciazy i zagrozeniach wiedzialam i nie czytalam a mimo to stresowalam sie - rzecz jasna w ramach rozsadku zeby dziecku nie zaszkodzic - najpierw dotrwac do 3 m-ca a potem czy tez aby wszystko ok. A teraz jak juz poczytalam i posluchalam wielu historii to dopiero mam pietra i wiem ile rzeczy zdarzyc sie moze rowniez i mnie eh - ale trzeba byc dobrej mysli i wierzyc ze wszystko uda i tulic bedziemy zdrowe dzieciatko. Moj synus urodzil sie zdrowy po czym okazalo sie ze nie do konca. Mial juz 2 operacje na serduszku i czekaja go w przyszlosci jeszcze 4. Dlatego tez zwlekalismy z decyzja o 2 dziecku, choc bardzo pragnelismy tego od poczatku

KAROLINKO bedziemy berkowac obydwie :-D

Ostatnia edycja:
JESTEM !!!!!!!
pamela- beta bardzo ładna beta, a ile jestes po terminie @ ?????????? kazde lab, ma swoje normy,i zależy czy są podane od początku okresu czy od zapłodnienia, 3 tydzien?????? to tak ale od zapłodnienia ale nie od okresu wiec zobacz dokładnie co tam napisane jest,
Marysia no to czekamy razem z TObą na te wasze efekty :p hihi
Katy no super ze masz skierowania.....wiedzę ze nie mało wiec naprawdę bardzo dobrze, porobisz sobie je i zobaczymy co wyjdzie, !!!!!!!!!! haha a mąż wie juz ze i on ma sie zgłosić na badanie??????? hehe juz sobie wyobrażam jego reakcję hihih
losiczka- zdrówka zyczę kochana....... nie daj sie ,,,,, mój mały chory jest i mam nadzieje zze mnie nie zarazi teraz !!!!! ale zrobiłam miksturę z cebuli,czosnku i cebuli i ja tez bede pić w razie czego :) szybko Cię boli brzuszek ..... chyba za wcześnie na @ co??????????? to może ta córa sie tam juz zaklimatyzowała ??????:)
Karolinka- jej...... super z tym weekendem tylko we dwoje,a może juz we troje :-D tzn mam na myśli fasolkę a nie ....teściową

wiecie ale mnie te cycuchy bolą tylko wieczorem, teraz nic.....nie bedę sie nakręcać tylko myśleć pozytywnie !!!!!
Na razie tak nieśmiało prześlę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~niech niosą Wam szczęśćie, i mam nadzieje ze szybko oddam komuś zaszczyt bycia BERKIEM :-p:-D

reklama
Ilonka no ja własnie nie chcę się cieszyć, bo może się okolo przyszłego tygodnia okazać, że teściowa zdecyduje, że też musi odpocząć i wtedy dupes blades, a tam na pewno testu robić nie będę więc do poniedziałku- chyba że @ zawita wcześniej :) to abstynencja na wyjazd :(
a cycuchy- znaczy moje zalążki też mnie wczoraj bolały jak na @- a dzisiaj nic- tylko czasem ten jajnik :( tak jak na wykresiku zaznaczylam :) więc zbliża się zołza wilekimi krokami i pewnie przylezie wcześniej, ale za to w święta mężowi nie odpuszczę :)

Marysiu- obyś Ty zostala tym berkiem, bo widać, że Ilonkę w rękach parzy i juz chciałaby oddać, a chyba do końca tygodnia musi poczekać, bo jeśli dobrze kojarzę, to ok 3 grudnia ktos testuje, a później to już pójdzie lawinowo. a ja następnym razem- bo jak wszystkie zafasolkują to kto tu zostanie na straży jak nie Klapouchy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry