reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Marysiu ale czas ciąży i od porodu do powrotu do starań to strasznie długo, więc ... ja w tym cyklu się nigdzie nie wybieram- jeśli chodzi o tabelkę zostaję w górnej jej części :)

Tak wiem ze dlugo ale ja czy na dole czy na gorze tabelki tez zostaje :-)
Tymczasem uciekam do pracy zanim calkiem zatrace ppoczucie czasu do wieczorka chyba ze bobosexy sie wydluza :laugh2:

Ostatnia edycja:
a ja sobie tak marze zeby wogole gorna tabelka nie istniala :-D:-D:-Dzostala tylko dolna z samymi ciezaroweczkami :-D:-D:-D

ILONKO Z TYM CZOSNKIEM CEBULA TO UWAZAJ MOJEJ SASIADKI SYNEK WYLADOWAL NA POGOTOWIU TAKI DOSTAL ODCZYN ALERGICZNY :szok::szok::szok: LEKARKA OPIEPRZYLA MATKE ZE KAZDY JEDEN SKLADNIK CZYLI CEBULA CZOSNEK MIOD TO MOCNE ALERGENY A ONA ZROBILA Z TEGO MIESZANKE WYBUCHOWA NADMIENIE ZE MALY NIE JEST ALERGIKIEM

Losiczko przecież Ty już jedną nogą na dole tabelki, więc poniekąd marzenia sie spełniły :)
a jak Ty się czujesz- przechodzi troszkę to przeziębienie?

u mnie dzisiaj jakiś dziwny spadek, a w zasadzie powrót do normy, z tempką :)

KAROLCIA JA OD 5 MIESIECY JESTEM JEDNA NOGA NA DOLNEJ TABELCE HE HE :-D:-D:-D NIC OPRUCZ WIT C NIE LYKAM MAZ SIE WKURZA DZWONI ZEBYM SOBIE GRIPEX KUPILA :wściekła/y:A JA NIE MOGE BO LICZE A RACZEJ MARZE :sorry::sorry::sorry: ZE MOZE DZIDZIA W BRZUSZKU WIEC NIE MOGE BRAC A ON BIEDNY NAWET SIE NIE DOMYSLA ZE MOZE COS ZMAJSTROWAL ;-)

Losiczka- uwielbiam Twoje podejście do sprawy, a najbardziej w tym wszystkim podoba mi sie podejście Twojego męża- zupełnie niczego nie świadomy :)
Twoja tempka wygląda pięknie, więc może rzeczywiście łykaj tylko tą witaminkę :) trzymam kciuki i obiecuję że osobiście do Ciebie na tego mikołaja przyjadę, żebyś będąc berkiem mnie dogoniła :)

losiczka- o rety,,,, takie buty????????? no ja mu dałam dziś jedną łyżeczkę i nic mu nie jest na razie ( odpukać) przed wieczorem mu dam znów troszkę....
Karolina wykres jest na razie fajny......to ze spada nic nie znaczy :)

reklama
bo chlop jak mniej wie to szczesliwszy :-D:-D:-D moj to wogole jakis kosmita he he 4 dzieciakow zrobil a moze nadal wierzy w bociany :laugh2::laugh2::laugh2:
wlasnie sobie obliczylam ze jak sie nie uda w tym cyklu to nastepne testowanko w sylwestra :-)

no i z wami jest mi latwiej kombinowac :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry