anusia88sc
Fanka BB :)
Witajcie kochane ale znow naskrobalyscie nie moge was czasami nadrobic po krutkiej nie obecnosci.... nie mam ostatnio czasu zeby tu do was zajrzec zawsze cos .....
i czasu brak doba chyba powinna duzej trwac zeby na wszystko czasu starczylo
powiem tak mi od jutra zazynaj sie BOBOSEXIKI 

czas wytezonej pracy z M. moim:-):-) witam cie asiczka ... :-) niech nasze forum ze wszystkim rosnie wzwyz rownierz z fasolkami :-);-) i GRATULUJE NOWYM KOLERZANKA ZAFASOLKOWANYM !!!!!
O BOZE JUTRO JADE DO TESCIOWEJ NIE WIEM JAK PRZEZYJE ODWIEDZINY U TESCIOWEJ MAM NADZIEJE ZE OBEJDZIE SIE WSZYSTKO Z KULTURA BEZ ZADNYCH KLUTNI [SUB]I MOZE MNIE NIE BYC TEZ I JUZ UPRZEDZAM WAS DZIEWCZYNKI Z GORY ... BUZIAKI CIEPLUTKIE.... DLA WAS [/SUB]:-):-)
i czasu brak doba chyba powinna duzej trwac zeby na wszystko czasu starczylo
powiem tak mi od jutra zazynaj sie BOBOSEXIKI 

czas wytezonej pracy z M. moim:-):-) witam cie asiczka ... :-) niech nasze forum ze wszystkim rosnie wzwyz rownierz z fasolkami :-);-) i GRATULUJE NOWYM KOLERZANKA ZAFASOLKOWANYM !!!!!O BOZE JUTRO JADE DO TESCIOWEJ NIE WIEM JAK PRZEZYJE ODWIEDZINY U TESCIOWEJ MAM NADZIEJE ZE OBEJDZIE SIE WSZYSTKO Z KULTURA BEZ ZADNYCH KLUTNI [SUB]I MOZE MNIE NIE BYC TEZ I JUZ UPRZEDZAM WAS DZIEWCZYNKI Z GORY ... BUZIAKI CIEPLUTKIE.... DLA WAS [/SUB]:-):-)

masakra wymioty, nudności bol pleców taki krzyżowy i wogólę czuję się jak wywłoka. W nocy co chwila się budziłam. Zupka na pewno była święża sama wczoraj robiłam Igorek wcinał aż mu się uszy trzęsły. Od wczoraj nic nie zjadłam nie mam ochoty na nic tylko herbaty piję.