reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie kochane ale znow naskrobalyscie nie moge was czasami nadrobic po krutkiej nie obecnosci.... nie mam ostatnio czasu zeby tu do was zajrzec zawsze cos ..... :wściekła/y:i czasu brak doba chyba powinna duzej trwac zeby na wszystko czasu starczylo :tak: powiem tak mi od jutra zazynaj sie BOBOSEXIKI :happy2::happy2::happy2: czas wytezonej pracy z M. moim:-):-) witam cie asiczka ... :-) niech nasze forum ze wszystkim rosnie wzwyz rownierz z fasolkami :-);-) i GRATULUJE NOWYM KOLERZANKA ZAFASOLKOWANYM !!!!!

O BOZE JUTRO JADE DO TESCIOWEJ NIE WIEM JAK PRZEZYJE ODWIEDZINY U TESCIOWEJ MAM NADZIEJE ZE OBEJDZIE SIE WSZYSTKO Z KULTURA BEZ ZADNYCH KLUTNI [SUB]I MOZE MNIE NIE BYC TEZ I JUZ UPRZEDZAM WAS DZIEWCZYNKI Z GORY ... BUZIAKI CIEPLUTKIE.... DLA WAS [/SUB]:-):-)

reklama
Anusia bedzie dobrze tesciowa tez czlowiek.....(chyba)

Sylwia ja tez tak mysle... czasami fajnie sie tak pobawic

Ostatnia edycja:
WITAJCIE

ROSZPUNKO MOJA DROGA JESZCZE RAZ MOJE GORACE GRATULACJE SZCZESLIWEJ SPOKOJNEJ CIAZY
:-):-):-) MAM NADZIEJE ZE SIE TROCHE USPOKOILAS PO DZISIEJSZYM TESCIE I UWIERZYLAS ZE JESTES W CIAZY :-):-):-)

A U MNIE OZNAKI NADCHODZACEJ @ :wściekła/y: CO Z TEGO ZE TEMPKA LADNA :-( JAJNIK PULSUJE CHYBA PO NIEDZIELI ZARAZ WYBIORE SIE NA USG BO BOJE SIE ZE TO TORBIEL KIEDYS MIALAM TORBIELA GIGANTA WIEC MOZE COS TAM ROSNIE??? WIEM WIEM POWIECIE ZE TO DZIDZIA ALE JA NAPRAWDE NIE ROBIE SOBIE ZADNYCH NADZIEJI :-(
MILEJ SOBOTY

ILONKO NAPISZ JAK SIE CZUJESZ TY I SYNUS

Witam perełki moje !!!!!!!!!!!!!!!
ROSZPUNKA- CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDNA KRECHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D słoneczko niech ciąża przebiega wzorowo, mam nadzieje ze bedziesz czujć sie kwitnąco, a wszystko objawy ciążowe ominą CIę szerokiem łukiem....no oprócz tego cudnego rosnącego brzunia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D nim sie obejrzysz a bedziesz tulić w ramionach swoją malusienieńką perełeczkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
losiczka u Ciebie wykres naprawdę idealny bym powiedziała !!!!!!!!!!!!! :tak: jestem pewna ze mikołaj przyniesie CI w tym roku piękny pozytywny test ciążowy,....... oczywiśćie Twój test a nie kogoś innego hihihii !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Ja czuję sie dobrze dziś, gardełko nie boli, ogólnie opłacało sie wczoraj wcinać czosnek i moją miksturę :) ale Jaś to nie bardzo :((((((( mieliśmy dziś prawie 3 godzinną przerwe w spaniu w nocy .....kasłał strasznie....aż w koncu wpadłam na pomysł aby wpuścić do pokoju zimengo świerzego powietrza no i w minutę Jaś spał wiec chyba to kaszel krtaniowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhhhhh.....ale damy radę !!!!!!!!!!! jak nie to antybiotyk i juz bo sie dziecko męczy okropnie !!!!!!! :-(

hej dziewczynki

Roszpunka gratulacje :-):-):-)
ja umieram od wczoraj :-( zjadłam na obiad zupke pomidorową no i klapa ktosiowi nie podeszło :no: masakra wymioty, nudności bol pleców taki krzyżowy i wogólę czuję się jak wywłoka. W nocy co chwila się budziłam. Zupka na pewno była święża sama wczoraj robiłam Igorek wcinał aż mu się uszy trzęsły. Od wczoraj nic nie zjadłam nie mam ochoty na nic tylko herbaty piję.:no2:

zagubiona, jak sie czujesz????????????? maluszek codziennie smera?????????
Nawilżam powietrze kochana,ręczniki mokre rozwieszam na kaloryferze i robię parówki, wiec sucho raczej nie jest !!!! :tak:
anaber - kochana a może to nie zupka tylko po prostu te najmniej przyjemne objawy ciążowe !!!!! trzymaj sie !!!!!!!! wiem co to za ból, góra tydzien i ja sama bede spać w kibelku !!!!!!!!!!!!!

reklama
Ilonko dobrze sie czuje troche kregoslup mi dokucza a ktosiek czasem posmyra ale zauwazylam ze miedzy 24 a 1 w nocy wiec nie zawsze czuje jeszcze ;p;p

Do góry