reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witam dziewczynki:happy:
Katy, ta dziewczyna żenująca :-D
Dziękuję wszystkim. Wczorajszy teścior upewnił mnie, że jest fasolka:tak: Już więcej nie robię. W środę do gina jeśli nic się nie wydarzy.

Ja też mam mężusia na odległość i tak jak Ilonka pisze to jest kwestia przyzwyczajenia. Nie ma za bardzo czasu się kłócić w takim związku:laugh2:

WITAJCIE DZIEWCZYNKI

JA TAK TYLKO NA CHWILECZKE CO U MNIE ? SZYMUS MOJ NAJMNIEJSZY CHORY :-(SZCZEKA JAK PIESEK OCZYWISCIE ANTYBIOTYK :-( MNIE BRZUCHOL NADAL BOLI @ JAJNIK PULSUJE TROCHE TO MECZACE OD 3 DC TAKIE DZIWNE BOLE @ ??? JUTRO PEWNIE PRZYJDA TESTY ALE BOJE SIE CHOLERNIE ROZCZAROWANIA :-( TEMPKA JAK Z LINIJKI :baffled::baffled::baffled: CALY TEN CYKL JAKIS DZIWNY :crazy:
JEZELI CHODZI O ZYCIE W DOMU BEZ MEZA TO SA PLUSY I MINUSY ZYCIE RODZINNE DOPIERO ZACZYNA SIE JAK JUZ MAZ ZOSTAJE W DOMU NA STALE I NA NOWO DOCIERANIE SIE ;-)
JA OCZYWIESCIE SZURANKO ZA CHWILE MILEGO DNIA

Agnieszka
- no ludzi masa, ale mi to nie przeszkadza....jestem zakupoholikiem ... a co tam upolowaliście wczoraj?;-)

Zagubiona
- to my wczoraj wykręciliśmy podobny numer. Pojechał po spożywkę a wróciłam z telewizorem, żelazkiem i nową deską do prasowania ... mąż się cieszy ale dalej nie dowierza ja dzisiaj będę miała dzień pt .... ja to się bardziej ciesze z tego żelazka niż telewizora :laugh2::laugh2::laugh2:

Katy
- dupna jest ta dziewczynka

Roszpunka - kreseczki na teście śliczne...będę trzymać kciuki za wizytę u lekarza!:-)

losiczka - czekam z cierpliwością na twoje testowanie bo jestem dobrej myśli :-)

Hej:-)

Witam nowe koleżanki:-D rzeczywiście na tym forum jest szczęśliwie jeśli chodzi o ciązę:tak:

Lorelain to nieźle poszalałaś, ale ja też lubię spontaniczne wydatki:-) w lipcu pojechałam tylko rozejżeć się za pralką i wziełam jeszcze tego samego dnia.

Roszpunka jeszcze raz gratulacje!!!!!

Czytam że dzieci wam chorują... ehh taki okres się zaczął, my jakoś skutecznie bronimy się przed chorobami.

Losiczka zapracowana kobieto:-) trzymam za ciebie kciuki.

A u mnie.. czytam was codziennie, zbliżają mi się dni płodne i nie wiem co z tego będzie:-( chyba znowu nici... na 7.12 idę do lekarza:-)

Hej dziewczynki ROSZPUNKA jeszcze raz gratulacje.
My tez szalelismy na zakupach w poszukiwaniu prezentow a koniec koncow obkupilismy malego w ciuchy bo wyrasta ze wszystkiego. Co do chorob to przez to ze pogoda ciepla jak na te pore roku, mrozu nie ma zarazki, wirusy i cala reszta maja super warunki do rozmnazania wiec stad to wszystko eh.
A co do mnie to zadnych nawet najmniejszych objawow czegokolwiek no ale jeszcze 10 dni do niechcianej @. Pozdrawiam i milej niedzieli

Halo
ja myslalam ze bede tu musiala nadrabiac ze ho ho a tu tak pusciutko

Lorelain
wiesz zawsze takie spontaniczne zakupy sa najlepsze...a jak ciesza?!
Ja wychodze z zalozenia ze sprzet typu zelazko pralka czy odkurzacz musi byc dobry nie ma co
A co do dziewczynki to mowie ci poryczalam sie ze smiechu tak bardzo chciala zaspiewac....byc ja Whintey H.
Roszpunka super ze w koncu uwiezylas w ten cud
Losiczka kochaniutka ty sie tak nie zamartwiaj....wszystko jest na dobrej drodze...tempka w gorze.....i masz taki wachlarz objawow ze ho ho ho ....tez bym tak chciala

reklama
Do góry