reklama
Marysia77
Fanka BB :)
Hej juz myslalam ze wszystkich gdzies wcielo - niedziela wiec pewnie powyjezdzaly nam dziewczyny :-)
Marysia77
Tak w domku - poki co moze potem wybierzemy sie do tesciow bo dziecko teskni za dziadkami ROSZPUNKO masz jakies objawy ?:-)
Ostatnia edycja:
KatyB
O jest nasza Roszpunka berek :-)
Jak tam sie czujemy dzisiaj .....objawy ciazowe doskwieraja???;-)
Ja wlasnie zrobilam sobie obiadek i zaraz go pochlone.....jestem mega glodna...a i tak niedlugo musze wyjsc bo ide z siostra na ultrasonograf do szpitala....a potem moze kawka u znajomych
Jak tam sie czujemy dzisiaj .....objawy ciazowe doskwieraja???;-)
Ja wlasnie zrobilam sobie obiadek i zaraz go pochlone.....jestem mega glodna...a i tak niedlugo musze wyjsc bo ide z siostra na ultrasonograf do szpitala....a potem moze kawka u znajomych

-Lorelain-
Ja już jestem po chrzcinach...mega głodna...właśnie wcinam hamburgera 

justynka7177
Zaangażowana w BB
dziewczyny jestem przed @ (30dc-cykle 33-38dniowe) od 4 dni mam stałą temp 37st czy to dobrze??? jest jakaś nadzieją czy powinna być wyższa? poza tym cycochy mega niedotykalskie chyba od tygodnia poza tym dziwne skurcze/kłucia w podbrzuszu zwłaszcza pod wieczór...
zaczynam panikować/doszukiwać się objawów... a i tak czuję że pupa blada i nic z tego nie będzie
zaczynam panikować/doszukiwać się objawów... a i tak czuję że pupa blada i nic z tego nie będzie
reklama
KatyB
Justyna jesli tempka tak ladnie sie trzyma to ja bym byla dobrej mysli :-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lorelain no co ty....z chrzcin glodna
??? Nic wam nie dali do zjedzenia????
Ps Ilonka .....no dobra wybaczamy
A gdzie nasza Losiczka juz sika???? ;-)
Lorelain no co ty....z chrzcin glodna
??? Nic wam nie dali do zjedzenia????Ps Ilonka .....no dobra wybaczamy

A gdzie nasza Losiczka juz sika???? ;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się:
poza tym teściowa chyba wpadnie na mikołaja do Jasia