reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
karla- trzymam kciuki za jutrzejszy wynik... :)

zzagubiona- jeśli @ nie przylezie do czwartku to dam wam znać dopiero w poniedziałek jak wrócę z lasu, bo tam nawet zasięgu nie ma a co dopiero net:laugh2: ale ja już dzisiaj mogę Tobie powiedzieć co będzie...

suonko- dasz radę, najważniejsze to dobrze się zaprogramować...

ja to bym chciała w następnym cyklu w ogóle odpuścić, nie stresować sie itp, ale to chyba niemożliwe... :(

a ja jeśli mogę Was prosić to nadstawiam tyłek i niech któras z łaski swojej porządnie mi w niego nakopie
310.gif

albo dawać mi moje testy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
37.gif

karla chylę czoła

czesc dziewczynki,ale tutaj sie duzo dzieje...karla21 podziwiam za silna wole,ja bym pekla na 100%.Ilonka myslami jestem z Toba,wszystko bedzie dobrze i czekamy na wiadomosci:tak:Zzagubiona relacja z wizyty obowiazkowa czekamy z niecierpliwoscia! agniesia84 witaj serdecznie na tym szalonym forum czuj sie jak w domu!losiczka sciskam mocno:-(cos ten Mikolaj zawalil w tym roku,po dupie powinien dostac:crazy:!!!piąteczka moze lepiej nie ma dzis testow,bo jak juz pisalam powyzej Mikolaj plata dzis fikusy...trzymaj sie dzielnie kochana przesylam fluidki! pozdrawiam tez wszystkie dziewczynki na forum!!!

no ja nie potrafię tak narysować, ale potrafię inaczej...

piąteczko- Tygrysku- który masz dzisiaj dzien cyklu? zrób zakiepankę na obiad i ciasto, ale nie to od zaprzyjaźnionej sasiadki tylko sama sie postaraj i zobaczysz, że czas Ci minie, a do jutra juz nie daleko.
możesz jeszcze swoja energie spożytkować na sprzątanie... jeśli u Ciebie nie ma co to zapraszam do mnie- tam na pewno przed świetami coś do zrobienia... :) i jeśli za chwilke sie nie uspokoisz to wsiadam w ciapąg i jadę do tej stolicy... tylko wtedy uważaj, bo się będzie działo...

reklama
Do góry