reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

zawsze marzyłam o psychologi,lub pedagogice...wogole to bardzo zawsze chcialam pracowac z dziecmi niepelnosprawnymi..ach...marzylo mi sie ratowanie swiata:tak::tak:
Ale coz...teraz to juz nie sadze zebym sie zdecydowala,z dala od domu,tutaj to calkiem inaczej wyglada,narazie szlifuje jezyk ,chodze do szkoly...

reklama
najbardziej rozwaliłam moją promotorkę która jednego dnia mnie widziała z wielkim brzucholem a kolejnego już bez :-D .... przynajamniej się na obronie nie stresowałam pytaniami tylko myślalam o tym żeby wysiedzieć bo mnie krocze bolało .... no w końcu rodziłam 13 godzin to miało prawo boleć. Na krzesłam przed dziekanatem byłam na pół leżąca to kobiety z dziekanatu myślały że jakaś chyba naćpana :-D

asiczka - zawsze na początek można zacząć od różnych kursów!:-) .... ja odwrotnie...nigdy nie miałam wizji zbawiania świata i chciałam skączyć studia po których będą dobre pieniądze, a teraz mam całkiem inne myślenie. Właśnie wolalabym może jakąs psychologię, albo pedagogikę i pomagac dzieciom np. z problemami logopedycznymi etc.

Katy - nic straconego! .... wszystko można nadrobić :)

Ostatnia edycja:
asiczka - bólem jak na @ się kompletnie nie przejmuj. Mnie z Matim jak byłam w ciąży to brzuch bolał bite 5 dni tyle co powinien trwać okres, tyle że go nie było.

Dziewczyny a co myślicie o tym żeby stworzyć wątek zamknięty np. tylko po to żeby tam pokazywać nasze zdjęcia i nikt inny nie mógł by ich widzieć

Ostatnia edycja:
Asiczka, dziś jest wietrznie więc jak czujesz @ w powietrzu to ją przewieje dalekooooo:) POMOCY!! Dziewczynki stworzyłam suwaczek i nie wiem jak go dodać:(
Jakie zdjęcia??

Hiiiiihihhii solcia oby te wicher faktycznie do czegos sie wkoncu przydal,niech przewieje ta dziadowska @ jak najdalej :)))kurcze z tymi suwaczkami to porabane jest troche,ciezko wytlumaczyc...hmmm,,ja kombinowalam wczoraj,wiem ze trzeba skopiowac ten caly link suwaczka,wejscw edycje profilu i tam bedzie subskrybuj czy cos takiego i tam to wkleic,poczekaj zaraz ci dolkadnie powiem gdzie to wkleic tylko zerkne kochana:blink:

reklama
Asiczka - no aj też lubię oglądać zdjęcia no i się bardziej poznamy :-) .... ale trzeba poczekać na resztę dziewczyn co one o tym myślą :sorry2: ... kiedy będziesz testować?

Solcia - jak już masz zrobione suwaczki to kopiujesz ten kod który zaczyna się na URL i na forum wchodzisz w zakładkę ustawienia i po lewej stronie masz edytuj sygnaturkę. Jak chcesz dać jakieś zdjęcie pod nickiem to wchodzisz w zakladkę edytuj avatar.

Do góry