reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

lorelain jak dotrwam to bede testowac kolo13go,a najlepiej jakbym wytzrymala do przyszlego piatku,ale czuje w kocsciach ze @ przyjdzie.kurcze ja mam tak nieregularne cykle ze ciezko mi stwierdzic kiedy ta wredna mi sie spoznia,ale jak sobie ostatnimi miesiacami liczylam to tak 32-36,dwa razy po rzad mialam 34 wiec to by tak bylo okolo 13go...

a u ciebie kiedy testowanie?

reklama
Chyba się udało:) dziękuje kochane:*
Ok idę na herbacinke, jak wróce to sie jeszcze odezwę:*

Ostatnia edycja:
lorelain a ty robisz moze wykresiki?ja zaczelam w tamtym mcu,teraz w sumie moj drugi cykl ale jestem w tym zielona,chociaz musze powiedziec ze corazbardziej zaczynam chyba odczytywac swoje "jakies tam objawy"jeszcze dokladnie nie wiem jak jest z ta temp podczas owulacji..

a ja dziewczyny robię taki fajny wieczorny klimacik....nie wiem gdzie wszystkie pouciekalyście....hihi zawsze ta jest że jak już dojdę na forum to nikogo nie ma :sorry2:

Aj Lorelain tez tak czasami mam...dziewczyny sie rozpisuja a ja w pracy :-(

ale sa tu tez nocne marki
Ja sobie pojadlam w miedzy czasie malutkie przytulanko z m i jestem :-)

reklama
witajcie
wreszcie dwa dni wolnego uffff, piątki są cięższe niz reszta, ale za to jak się czek do ręki dostaje, to od razu lubię piąteczki!!! hihi

lorelain
- to nie tak, że jak Ty jesteś, to pustki, u mnie akurat teraz jest chwilka dla mnie, małą położyłam, mężuś jeszcze nie wrócił, mam czas dla siebie...

Katy - jak tam wiatry??? ominęły Was??

Do góry