reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ilona24 kochana, naprawde nie ma sensu sie narazie zadreczac bo pewnie wszystko jest dobrze a dzidzia poczuje ze sie martwisz:( wiec nie ukladaj od razu czarnych scenariuszy bo tak jak ci dziewczyny mowia - kazda ciaza jest inna. my tu trzymamy kciuki i cie wspieramy jak tylko umiemy:* buziole:*
Agniesia84 no to myjemy razem te okna bo tez mam takie plany:)

zadzwonie w poniedziełek do innej przychodni i może zapiszę sie na środę jak nie to trudno, musze wytrzymać do 20, ale to bedą długie dni :( postaram sie myslec dobrze ale jak pomyślę ze to wszystko znow moge stracić to aż sie życ odechciewa !!!!! wiedziałam ze nie bedzie lekko :( zresztą co ja teraz mogę zrobić, no nic, musze czekać i sie modlić !!!!!! Jak ja chce juz tych przytulanek z kibelkiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kochana mam nadzieje ze właśnie tak jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a TY jak się czujesz????????? humor juz lepszy ????????????

Ilonka no co ty??? Nie przepraszaj gluptasie bo chodzilo mi o to ze wcale nie musi tak byc jak przy tamtych ciazach. Ja cie bardzo dobrze rozumiem ze wariujesz.....sama bym osiwiala, my cie tu probujemy porzywrocic do wiary i pokazac ci ze historia nie musi sie powtarzac.
A gdzie Losiczka , moze ona z prespektywy kilku ciaz bylaby w stanie ci wybic te glupotyz glowy!!! BEDZIE DOBRZE!!!!! SLYSZYSZ!!!! Ja wcale nie twierdze ze sobie cos wmawiasz tylko moze wlasnie z tego strachu (bo zbliza sie podobny czas do tego w ktorym mialas puste jajo) podswiadomie nie odbierasz sygnalow dawanych ci przez organizm....moze wlasnie ten strach cie paralizuje.
Jesli masz mozliwosc to wlasnie idz na wczesniejsza wizyte...moze juz cos sie dowiesz. Napewno bedzie wszystko ok>

Dziękuję, co ja bym bez Was zrobiła.....martwię sie , ale póki nic nie wiem musze jakoś mysleć pozytywnie, bo w sumie nic nie zrobię juz, to co mogę to robię, zobaczymy czy mnie ta głupia baba przyjmie w środę ale wątpie czy bedą miejsca, :( no jak nie to poczekam na wizytę u swojego lekarza !!! idą święta kasa potrzebna wiec nie bede sie wygłupiać i nie bede leciec prywatnie, ehhhhh, pocieszam sie z cyce dalej bolą,!!

co dziś na obiad macie?????????
Ja juz rano wstawiłam gołąbki wiec za godzinkę bedzie można zjeść, bo taka głodna jestem ze szok:sorry2: mąż wróci to jeszcze wyskoczę na zakupy bo mam chęć na babkę cytrynową albo na zebrę wiec upieke wieczorkiem :)

No widzisz kochana....od razu lepiej :-)
A powiem tak : cyce bola??? Bola!!!! Zachcianka na cisto jest??? JEst!!! Wzmozony apetyt jest??? Jest!!!!
Wiec.........
Jest Dobrze!!!!!

No właśnie:) nie ma co się zamartwiać niepotrzebnie i na zapas:) GOŁĄBKI!!! mniammmmm;-) ja dzis mam barszcz biały no i może jakieś placki ziemniaczane wymodze poźniej bo ja uwielbiam placki

reklama
Bede sobie ciągle powtarzać ze bedzie dobrze !!! i musi tak byc !!!!!!!!!!! moje nerwy nic tu nie pomoga a mogą zaszkodzić ,ale wiecie jak to jest... bardzo dziwne mysli sie ma !!!!!!!!!!! :baffled:

zamówiłam sobie ten podkład z Ingrid co wam pisałam u mnie w kosmetycznym, bedzie we wtorek ,ciekawe czy bedzie dobry :baffled: bardzo jest chwalony i tani, mam nadzieje ze odcien bedzie dobry...wzięłam najjaśniejszy bo mam cere jasną,

ale cichutko dziś !!!!!!!

Do góry