reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

hej, dziewczynki tak jak piszecie w weekend się mężusiem zajęłam:)
no ale nawet on to rozumie, że tu zaglądam (zresztą sam siedzi przed kompem więcej ode mnie:))
niestety wpadłam tylko żeby nadrobić i się przywitać, muszę jeszcze wyjść na prezentowe zakupy... chociaż wolałabym w domku zostać, no ale cóż mus to mus.

Katy
ta koleżanka rzeczywiście miała jakieś dodatkowe badania robione, pewnie dlatego tyle to wyszło,

Roszpunka my też mamy nadzieję, żebadania męża nie będa potrzebne i tym razem się uda...mamy zamiar poczekać jeszcze do nowego roku i wtedy najwyżej pójdziemy się przebadać.

na razie uciekam, wieczorem postaram się zaglądnąć

reklama
Dziewczyny czy któraś z was jest może z Krakowa lub okolic? Poszukuje dobrego i sprawdzonego ginekologa... czy któraś może kogoś polecic?

No widzisz Marysia super!!!!! I wszystko jasne :-)

Mnie tez teraz nie bedzie jedziemy odwiesc kolezanke na autobus do Pl a potem kawka u znajomych wiec wpadne pozniej ;-)

Marysia nie spieszno mi narazie do ponownego zatestowania bo ja mam tak ze później załamka i nie chce sie znow nastawiać:no:

Czy tylko mnie co chwile wylogowywuje z forum? Dzisiaj już 5 raz musiałam się logować. Czy tak macie wszystkie czy ja mam coś źle w ustawieniach?
Solcia, ja mam taka samo, niby wmawiam sobie, że daje na luz, niby wszystko pozostawiam własnemu trybowi, a i tak jak zbliża się @ to "podniecenie" rośnie. No, a jak @ w końcu przyjdzie to jest lament. Chociaż ostatnio porażkę przyjęłam nawet spokojnie na klatę. Może po jakimś czasie ten spokój przychodzi sam z siebie. Testuje 26.12, więc może będzie jakiś fajny prezent na święta;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzoana mnie tez wylogowuje po jakims czasie.
Ja niestety moje sobotnie testowanie przezyłam okropnie:( takiego dola to nie mialam od dawna... no ale cóż trzeba się z tym pogodzić i próbować dalej. tylko gdzie ten cholerny @?? a może z moim zdrowiem jest cos nie tak i będę miała problem z zajsciem w ciaze?:(:(:(:(:(

SOLCIA i DZOANA - 3mam mocno&&&&&&&&&&&&&&&, wiem co znaczy rozczarowanie wiec Was rozumiem, ja tym razem bylam przekonana ze sie nie udalo a tu taka niespodzianka jakiej i Wam zycze :-)

reklama
marysiu sliczny suwaczek :-)taki dziewczynkowy :-) a po suwaczku wnioskuje ze w domku masz synka????

mi wogole od paru dni internet szwankuje :-(

solcia jak @ nie ma to jest :-)

Do góry