reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Roza sutki mnie bolą jak dotykam ale nigdy mnie tak nie bolały:(
asiczka ja cie rozumiem jak nikt bo ja mam podobnie tyle że to mój 44 dc:szok:
i wczorajszy tes negatywny:(
Rozia będę ci bardzo wdzięczna kochana:*
jane trzymam &&&&&&&&&&&&&77 żeby ten ból piersi oznaczał fasoleczke a nie @;-)

Ostatnia edycja:
wysłałam Ci na prv:)

A ja mam pytanie odnośnie tych testów owu. Jak to w końcu jest, ta druga kreska ma być dużo ciemniejsza od tej cieńszej, czy taki sam kolor, bądź delikatnie jaśniejszy też oznacza owu? Chociaż to się ma nijak do mojej temperatury...

Ostatnia edycja:
no ja też mam taką nadzieję, strasznie się nakręcam. Już się nie mogę doczekać końca tygodnia. Pewnie wtedy już wszystko będzie wiadomo...

Hej dziewczynki

Rozia
na tescie powinna byc druga kreseczka albo taka sama jak pierwsza albo ciemniejsza.
Jesli druga jest jasniejsza tzn ze juz za kilka dni bedzie owu bo hormon wzrasata, dopiero na 24-36 godzin przed owulacja krecha bedzie taka sama lub mocniejsza.

czes dziewczyny
rozmawialam z ilonka chciala wam bardzo podziekowac za wsparcie,nie wchodzila dzisiaj bo z mezem dzien spedzila jutro wyjezdza wiec same rozumiecie, od jutra bedzie czesciej. Kazala przekaac ze juz jest troszke lepiej i nawet ogladali lozeczka i wozki, nadal sie obawia ale ktora z kobiet sie nie obawia w szczegolnosci po tym co przezyla ilonka.

Szkoda tylko,że my z M to chyba coś z oczami mamy, bo nie jesteśmy pewni czy ta kreska taka sama, czy jaśniejsza :baffled: Dziś mnie trochę kuło w jajniku i tak w ogóle w podbrzuszu i dlatego zrobiłam sobie test owu, ale w sumie, to patrząc na temperaturę, to raczej jeszcze nie czas. Kurde, jakie to trudne jest to poznawanie własnego organizmu:baffled:

dziewczyny musze sie z wami czyms podzielic..wrocilismy z kosciola,a moj M malowal poreczod schodow jakims lakierem ekologicznym niby nie smierdzacym ale taki specyficzny zapach wydziela no i kiedy weszlismy do domu i to poczulam,zrobilo mi sie taaak niedobrze ze" poprzytulalam porcelane..."ale najpierw sobie tlumaczylam ze pewnie sobie wmawiam ze mi niedobrze,ale w pewnej chwili juz tlumaczenie nie pomoglo..M sie smial ze testy pewnie na przecenie kupilam..teraz juz wogole nie mam chumoru i wszystko mnie wkurza,bo skoro testy negqtywne,@ nie ma,jeszcze te wymioty-a z julka mialam dokladnie tak samo,wieczorami i zapachy-uhhh jak sobie to przypomne:szok:-to co do ch...sie ze mna dzieje???moze ja mam urojona??ale ja juz sie pogodzilam z tym ze sie nieudalo jezeli zobaczylam ta 1 kreske na tescie,juz czekam na ta @ a tu coraz wieksze moje zdziwienie..o Boze,chyba mam dosyc..:no:

reklama
Asiczka biegnij do apteki i niech Ci dadzą najlepszy test jaki mają albo idź na krew i wtedy będziesz mieć pewność. A ja to w ogóle myślę,że zafasolkowałaś :-)

Do góry