asiczka31
Fanka BB :)
Dzieki Dzoana..pytam o te tabletki bo kumpela mi nagadala ze napewno to przez tabletki nie moge zajsc..ja nie robie z tego tragedii bo 2-3 cykle staran to wcale nie duzo,tymbardziej ze nie przytulamy sie co drugi dzien hihi..mysle ze poprostu jeszcze jakos nie trafilismy w ten dzien i tyle,co tu sie zamartwiac,pytalam,bo ona jest w 8 tygodniu ciazy a juz chyba od 4 ma mdlosci,nic nie moze robic,maz biega ,robi za nia wszystko-doslownie wszystkomwiec mysle ze troszke zsie w glowce poprzewracalo..ciagle tylko gada o tym jak to ona sie zle czuje,no i brzuch juz ma,musial sobie ciazowki kupic...no masakra jakas..moj to juz sie smieje ze jak ja bede sie tak zachowywac to mnie z domu wyrzuci do garazu hihihi,a ja na to ze ja to bede tryskac energia jezeli wszystko bedzie ok,zreszta pozostale dwie ciaze mialam zagrozone a biegalam,wszystko robilam i tryskalam energia..ach...wyrzucilam to z siebie wkoncu...bo juz mnie nerwa brala na ta kumpele...taka biedna...hihiale jestem wredna a wczoraj u spowiedzi bylam..no ale szlak mnie trafia jak widze takie uzalajace sie nad soba,a widac ze wcale zle z nia nie jest,bo na zakupki z kolezankami ma jakos sile ciekac...dobra...zamykam sie juz