reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam kochane

Ja tylko na chwilkę

Lorelain gratki serdeczne super prezent :) bardzo się cieszę:)

Piękna jest radość lecz nie każdy ją zna
Piękne są święta i każdy z nas je ma.
Jedni w oddali inni przy jednym stole
Nieważne kto, gdzie,
lecz ważne byśmy zawsze pamiętali o sobie.
Wesołych Świąt.

PS

Zepsuł mi się znowu :(komputer na same święta po świętach oddajemy go do naprawy( na szczęście jest na gwarancji) także nie będzie mnie jakiś czas.
POZDRAWIAM)

reklama
Lorelain gratuluje!!!!!!!!!!!!! Cieszymy się razem z tobą:)
Mnie możecie przerzucić na koniec pierwszej tabelki bo niestety w czwarek zawitał @!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
A tymczasem życzę wszystkim WESOŁYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT PEŁNYCH MIŁOŚCI I SZCZĘŚCIA!
Buziole:*

Zdrowych, wesołych i spokojnych świąt Wam życzę i wszystkim jak najszybciej prezentów takich jak dziś u Lorelain.

Lorelain - GRATULACJE!!!!!!!! To teraz Szczęśliwego Nowego Roku - oj będzie się działo w tym roku...

Czesc dziewczynki ja wlasnie odpoczywam u rodzicow, po wczorajszej mega obzartowej wigilii. byli prawie wszyscy tylko mojej Zuzki brakowalo....ale brat byl :tak:
Popoludniu jedziemy do tesciowej a jutro impreza u nas rocznicowa rodzicow
Sciskam was i GRATULACJE DLA LORELAIN ALE PIEKNY PREZENT DOSTALAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-D

Witajcie dziewczęta:) ja na początku chciałałabym zyczyć wam wszystkiego co najlepsze na swieta:) abysmy wszystkie zobaczyły te II kreseczki na teście:)

Dawno mnie nie było ale zalatana jestem strasznie:) zawsze cos wypada:(
Lorelain ogromne gratulacje:) najlepszy prezent na swieta jaki moze byc:)

Pamelo przytulasy ode mnie :*:*:* i duzo buziaków na poprawienie nastroju chociaz wiem ze to nie tak łatwo kogos pocieszyc w takiej chwili:(

Jak tam prezenty dziewczyny??:):):)
i jakie plany na sylwka??
a tak swoja droga kto jest berkiem??:) ahaha

Witam dziewczynki:) Ja święta w rozjazdach spędzam... Wczoraj po kolacji wigilijnej musieliśmy wrócić do Krakowa, bo mój M dziś w pracy na dzień, a po pracy ruszamy do Piotrkowa, do Jego rodziny i jutro wracamy... Masakra jakaś... A co do mojej tempki, to coś jest nie halo. Dziś rano jak mierzyłam, to mi się trochę poruszył termometr i wyszła mi tempka 36.1. Później zmierzyłam jeszcze kilka razy i za każdym razem wychodziło mi coś innego... Wpisałam tą pierwszą temperaturę, ale sama nie wiem...

WITAJCIE

KARLA no LORELAIN zostala berkiem :-):-):-)

Ja to juz pekam w szwach taka jestem objedzona :-p ale po swietach do sylwestra dietaka bankowo :-)

Jeszcze raz wesolych swiat :-D

losiczka72 no w sumie tak głupek ze mnie z tym berkiem:)
chcialabym zeby w tym miesiacu nam sie udało... ale to nie takie proste jak by kazdy chciał:)
ja tez siedze najedzona:) a na 14:30 do tesciów na obiadek:)

reklama
karla no my wszystkie staraczki tego pragniemy ,Dla mnie to juz 6 cykl ale z cyklu na cykl @ przyjmuje spokojnie co ma byc to bedzie :-)

Do góry