reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Matko dziewczyny ja jak zajde w te wymarzona ciaze to chyba ze strachu codziennie bede sikala na testy :baffled: ja to zacofana jestem nawet nie wiedzialam ze beta moze spadac :-(

reklama
losiczka ja tak samo jak ty,ale nie napisze,ze jestesmy zacofane..my poprostu nie dopuszczalysmy mysli,ze moze byc cos nie tak..takie mysli nawet nie przeszly nam przez glowe..i jak wkoncu mi sie uda,to tez mam nadzieje,ze nie bede szalala..1test i to wsio..;-)..ale wszystko wyjdzie w praniu :-D

lorelain ja na twoim miejscu poszla bym na bete a przede wszystkim w te pedy po luteine !! moj gin powiedzial ze powinno sie ja brac jezeli chodz raz doszlo do poronienia albo jakis komplikacji w ciazy

lorelain czy to sa wszystkie testy z jednej ciazy ??? :szok:
ja robilam qiuck cos tam..i pokazal mi 2kreski z cora robilam kilka dni po@ i byly 2tluste krechy a z synem przed @ i byla bledsza,ale bylo ja widac..na innych testach sie nie znam..

kurcze lorelain jak dla mnie to sa na wszystkich dwie kreseczki najciemniejsza na 4 od lewej mysle ze nie mozesz sie sugerowac odcieniami bo masz rozne testy troche martwi ten ostatni bo malo widac ale moze to przez zdjecie :-(ja tam wierze ze wszystko bedzie dobrze trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

i teraz to sobie mysle ze mierzenie temp to jednak dobra sprawa

Ostatnia edycja:
LOrelain o matko, po co Ty tyle testów robiła:sorry2: żeby się chyba denerwować strasznie. Na ostatnich faktycznie zrobiła się jaśniejsza, Kochana uspokój się, odetchnij, kreseczka jest słabsza, ale jest, a nerwy nikomu nie pomogły. Pamiętaj, że los tej małej fasolki jest już zaplanowany, jeżeli jest zdrowa będziesz mamusią za 8.5 miesiąca, a jeżeli....... no tego czarnego scenariusz mam nadzieję nie będzie!

te trzy z prawej to są z dzisiaj, ostatni o 17:00 a te dwa przedostatnie robione rano. One są jakieś żółte to może coś im się stało przez leżenie na zimnie.
Ten 4 test był wykonany na dzień po terminie @ i wbrew pozorom był jaśniejszy od tego piątego, tyle że on w lepszym stanie przetrwał bo ma szkiełko a nord test wyblakł. 6 test był wykonany w tym samym dniu co 5 tyle że wieczorem.
Trzy pierwsze testy od lewej były wykonane przed terminem @.

reklama
dla mnie tez 4 od lewej ma chyba najładniejszą kreseczkę, i widać jak kreseczki staje sie ładniejsze, a ta reszta to inna firma, a jaki masz jeszcze na jutro ??????? ten sam co 4 od lewej czy inny>????????????

Do góry