reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Madlen no nie wiem co z tą zima będzie, może będzie np. w maju:-D a u nas dziś było 12 stopni:szok:
Karlai tylko poczekaj, pozbieram szczękę z podłogi, BLONDYNKA:szok:
Rozia witaj! No i gdzie pozostałe twarze, wstawiać, wstawiać! Później będziemy sobie nasze brzuszki wstawiać:tak:

reklama
Hejka dziewczynki
Karla widzę że podobnie się urodziłyśmy bo ja 15 lutego tylko że ja kończę 35 :)
Jak wrzucę zdjęcia z aparatu to też wkleje.

Ilonka - ojej matko święta ale się załatwiłaś! ... mocno przytulam i życzę dużo zdrówka :tak:

axarai
- już kiedyś wrzucałam moje zdjęcie, ale mogę jeszcze raz później usunę ;-)

ilonka bidulko... kuruj się i odpoczywaj, dobrze że masz męża pod ręką.

Ostatnia edycja:
ilonka dużo zdróweczka!
Lorelai śliczna para, ale szczuplutka jesteś, uśmiech filmowy po prostu :-)
jane śliczna laseczka z Ciebie i M fajniutki:-) Swoją drogą jak to miło wiedzieć z kim tak piszemy dniami i nocami:-D

ilonko biedactwo kuruj sie i oby swinstwo poszlo sobie od Ciebie daleko :-)
laleczki jak wy pieknie wygladacie :-)
mam nadzieje ze moje foto slubne tez beda takie piekne i ze bede mogla sie pochwalic wam jak wieloryb wygladal w sukni slubnej hihi :-)
kurde a ja caly dzien bym spala chyba przez ta pogode a na dodstek cyce kluja i sa jakies napiete mam nadzieje ze to oznaka zblizajacej sie @. wiecie moze jak obliczyc kiedy moze ona byc?

dzięki axa, i masz rację fajnie tak siebie czasem zobaczyć:))

PS. chyba mi się właśnie płodny śluz zaczyna:yes::yes: i teraz już nie wiem co robić?? Miałam dziś się przytulać bo myślałam, że może mam owulację bez tego śluzu ale teraz widzę że jednak będzie śluz!! Jednak się przede
mną nie ukrywa;-) Chyba poczekam i zobaczę co jutro będzie...

reklama
Do góry