reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

WITAJCIE DZIEWCZYNKI

JA nowy rok witam szuraniem(szyciem) tak jestem znowu zawalona :baffled: jak tak czytam ile wy macie latek moje drogie to mi troche szczeka opada:oo: i mysle co ja tu robie :oo: z tymi swoimi 39 latkami wy takie mlodziutkie :-):-):-)

Jak co roku w styczniu robie sobie badania piersi w czwartek mam usg i jego wynik pokaze czy w tym cyklu mam staranka czy nie.Rok temu na usg w lewej piersi wyszly mi torbiele wiec zrobilam sobie mamografie ktora pokazala tyle ze na prawej piersi guzek 0,7cm ktorego usunieto mi biobsja mamotoniczna (cholernie nie przyjemny zabieg) ale na szczescie byla to zmiana lagodna. Tak ze prosze trzymac kciuki kochane!!!!!!!!!!

Ilonko zdrowka zycze moja biedulko

Karolciu dobrze ze wrocilas kochana tesknilam bardzo i tak samo jak ty martwie sie o piateczke :-( wogole nie lubie jak dziewczyny znikaja tak nagle:-(

KOCHANE MOJE testujacym zycze 2 kreseczek o wszystkich mysle nawet jak nie napisze ale jedno wam powiem ze wszystkie jestescie piekne babeczki :-):-):-) nawet jak nie napisze to jestem tu z wami

reklama
hEJ

Wlasnie wrocilam z pracy bo tutaj swieto publiczne a wtedy tez musze pracowac i jutro tez.

No wlasni piateczka nam zaginela w akcji dlugo sie nie pokazywala....

Super widziec wasze twarze ale laski z was:)

My slub wzielismy we wrzesniu 2010 (ja mialam 20 lat maz 26) po 2.5 roku zwiazku a ze od 6 miesiecy byla juz z nami mayeczka to polaczylismy go z chrztem, przyjecie bylo skromne bo tylko na 20 osob ale doszlismy do wniosku ze ciezko bedzie zebrac rodzine z 4 roznych czesci europy (szkocja, niemcy polnoc i poludnie polski) ale i tak bylo super;-)
a tu pare zdjatek
12s.jpg16.jpg20s.jpg4X6.jpgDSC_1778.jpg

Ostatnia edycja:
losiczka - jakoś po urodzeniu Matusia jeszcze miałam brąz a potem gdzieś po drodze zrobiłam sobie belajage blond z brązem atak całą głowę na blond to w tą wigilię :-)

scotland - miałaś bardzo oryginalną sukienkę, kojarzą mi się zdjęcia z latami 40 tymi :-)

jane - super zdjęcia! ... fajnie wiedzieć jak wyglądasz :-) ... działaj spontanicznie, jeśli macie dzisiaj ochotę to nei patrz na to kiedy będzie owulacja :tak:

Rozia - na pierwszym zdjęciu masz bardzo fajną fryzurkę =) aktualna? ... korci mnie żeby się tak obciąć

Lorelain no proszę i okazało się, że blondi teraz jesteś:-) Śliczna z Was para, a Mati sama słodycz:tak:
scotland piękna rudzinka, sympatyczna jesteś na pewno, bo uśmiech zniewalający, M się trochę chował na zdjęciach, ale nie wiem dlaczego;-) a Majeczka, no cóż mam ogromną słabość do dziewczynek:-)
Losiczkbęda mam nadzieję, że będzie wszystko ok, i nic nie zakłóci Tobie staranek:tak:
jane ​a dlaczego chcesz czekać?

kurcze same laski tu u nas:)))
śliczne zdjęcia dziewczyny.

axarai
bo mam wrażenie, że ta owulacja to jeszcze nie jutro będzie. Zawsze się za bardzo śpieszyliśmy. Chcę tym razem trafić w owulację:))

Ja na razie zmykam się trochę poruszać ale może jeszcze koło 23 wpadnę Was poczytać:)

miłego wieczorku

dziewczyny mam pytanie bo tak się zastanawiam że gdyby nam się nie udało w tym cyklu (a pewnie tak będzie) to mam zamiar kupić Clearblue monitor płodności czy któraś z was może go stosowała?? czytałam już sporo na tym forum ale wszędzie tylko piszą o zwykłych testach na owulacje co o nim myślicie?? wiem że jest drogi ale czego się nie robi żeby doczekać się fasolki :) pozdrawiam

lorelain nieaktualna niestety, ale myślę o tym,żeby do niej wrócić. Mówiłam,że po ślubie obcinam w pierony, ale że nigdy długich nie miałam, to namówili mnie,żebym nie ścinała. Ale co raz mocniej kuszą mnie nożyczki:)

reklama
Rozia same śliczne brunetki u Nas, a Twój M wygląda jak Tomek Gollob:-D
Jane miłego wieczorku;-)Ja chyba bym nie czekała, bo z tym śluzem jest różnie, a ja jednak w to osłabianie plemniczków nie wierze, tam gdzie czytałam, było napisane, że im więcej M robi tetate to produkcja jest większa:-)
Aniabuchowicz ja przynajmniej nic nie wiem na temat tego Clearblue:-(

Do góry