reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2012!!!!!

Dobrnęłam do końca... nie miałam czasu na neta, bo Sylwestrowi goście dzisiaj od nas pojechali do swojego domku. Cicho teraz, pusto tak...

Axa - normalnie jak zobaczyłam fotkę.... 72 to jednak dobry rocznik!!

witam z rana:)
wstałam wcześniej chlebek upiec.

ania
po pierwsze laseczka z Ciebie:) a po drugie jak tylko cię stać na taki mały zmyślny gadżecik to zafunduj go sobie. A jeżeli wahasz się to może warto spróbować poobserwować swoje ciało. Pomierzyć temp. Jeżeli nie masz śluzu to są na to "wspomagacze". Najbardziej naturalne i nie wymagające żadnego wysiłku to picie ok 2 litrów wody i zielonej herbaty a mniej kawy w ciągu dni przed spodziewaną owulacją. A jak i do tego nie masz głowy to zawsze można się wspomóc wiesiołkiem:)

sylwia powodzenia!!

jednak się nie powstrzymałam i urządziliśmy wczoraj bobosexy i za radą joweg potrzymałam nogi w górze;-)
zawsze to większe szanse. Tylko ciężko będzie mi dziś śluz obserwować... no ale jakoś to będzie.
Miłego dnia

dzień dobry Kochane!
Qrcze śliczne te wasze zdjątka bo śliczne dziewczyny jesteście.

losiczko- mialaś już tyle nie szurać.

piąteczko- gdzie jesteś?

katy- a Ty też zginęłaś?

no właśnie coś mi się popierdasiło, tego nie ogarniam właśnie. Kiedy jest ta granica?
Jakbyście mogły kuknąć na mój wykres , kiedy wg Was była owulacja? ten wykres to trochę lipa, bo przez Święta I Sylwestra nie mierzyłam rano o stałej porze. Ale tak teoretycznie, bo zastanawiam się czy ja to dobrze interpretuję :)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki:) Ja dziś tylko na chwilkę :)

domiska ja Ci nie pomogę,bo sama dopiero od tego cyklu mierzę temperaturę i sama tego nie ogarniam. Mnie pomagały losiczka i katyb ostatnio przy interpretacji :) losiczka się na tym zna i ilonka, więc może one Ci pomogą. Dziwne,że już Ci spada tak mocno temperatura,ale mnie w sumie też tak spadła. Masz zablokowaną dyskusję pod wykresem, odblokuj sobie, to będzie można pod wykresem pisać komentarze:)

reklama
Rozia chyba odblokowałam ;)
Wkurzam się sama na siebie bo obiecała sobie, że nie będę sie w tym miesiacu nakręcać, bo wszystkie znaki na ziemi i niebie nam przeszkadzały, ale oczywiście śturam tym termometrem i mierzę, dziś temp spadła.. grrrr Ja to w ogóle jakaś zimnokrwista jestem bo 36,3 to najczęstsza

Do góry