reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
jane to trzymam &&&,aby ma rzucil palenie
karolina moja mama z nami tez palila i kazda urodzila sie zdrowa i duza,moja 1 siostra miala prawie 5kg i 60cm :szok:,a moje smyki cora 3520,59cm,a syn 3710,56cm wiec tez nie wierze w to,jak ktos mowi,ze dzieci osob palacych rodza sie male czy chore,moje smyki sa az nadto zdrowe :-D
suonko ile ludzi tyle opinii..1uchem wpusc a 2 wypusc,jak ja mialabym sluchac,co ludzie gadaja i sobie tym glowe zawracac,to bym osiwiala :-Dszkoda zycia na sluchanie durnego gadania ludzi zyczliwych ;-)

madlen wiem dokładnie ludźmi nie ma się przejmować, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto myśli inaczej niż my i wie lepiej. A co do palenia w ciąży to moja mama też paliła ze mną i z moim bratem i też jesteśmy zdrowi ;-) Z moim bratem nawet już prawie rodziła a musiała wyjść jeszcze na fajkę ;-) Dodatkowo ze mną miała wyjątkową zachciankę na szampana ;-)

a co do zachcianek w ciazy,to ja z cora po polowie mialam smaka na piwo,ale az sie trzeslam jak widzialam..wczesniej mnie cofalo,a pozniej..:szok:a z synem to lubilam slabego drinka wodka ,sok pomidorowy i tona pieprzu ...nie mowie,ze pilam codziennie,ale raz po raz musialam :zawstydzona/y:..a co jest najlepsze,ze ja wczesniej nigdy wodki nie pilam,bo nie lubilam

witajcie w nowym 2012 roku!

udało mi się nadgonić wszystkie posty i teraz mam nadzieję będę już na bieżąco.

Lorelain
cieszę się że wizyta u gina udana. więc teraz życzę owocnego starania.

losiczka trzymam kciuki za ten cykl. no to startujemy razem. tylko moje cykle długie więc owu za jakieś 2 tygodnie dopiero a ty już pewnie będziesz testować.

bobofrutku nie denerwuj się. zobaczysz to będzie najpiękniejszy dzień w Twoim zyciu

witam wszystkie nowe staraczki. trzymam &&&&&&& aby ten rok zaowocował w fasolki

reklama
Do góry