reklama
K
karol_in-a
Gość
domiśka- teraz mi sie przypomniało, o cast już wiesz, a oeparol tylko do owulki sie bierze- wiesz o tym?
jane to trzymam &&&,aby ma rzucil palenie
karolina moja mama z nami tez palila i kazda urodzila sie zdrowa i duza,moja 1 siostra miala prawie 5kg i 60cm
,a moje smyki cora 3520,59cm,a syn 3710,56cm wiec tez nie wierze w to,jak ktos mowi,ze dzieci osob palacych rodza sie male czy chore,moje smyki sa az nadto zdrowe 
suonko ile ludzi tyle opinii..1uchem wpusc a 2 wypusc,jak ja mialabym sluchac,co ludzie gadaja i sobie tym glowe zawracac,to bym osiwiala
szkoda zycia na sluchanie durnego gadania ludzi zyczliwych ;-)
karolina moja mama z nami tez palila i kazda urodzila sie zdrowa i duza,moja 1 siostra miala prawie 5kg i 60cm

suonko ile ludzi tyle opinii..1uchem wpusc a 2 wypusc,jak ja mialabym sluchac,co ludzie gadaja i sobie tym glowe zawracac,to bym osiwiala

K
karol_in-a
Gość
madlen nie ma reguły- każdy jest innym osobnym przypadkiem 
Freya1
Fanka BB :)
madlen wiem dokładnie ludźmi nie ma się przejmować, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto myśli inaczej niż my i wie lepiej. A co do palenia w ciąży to moja mama też paliła ze mną i z moim bratem i też jesteśmy zdrowi ;-) Z moim bratem nawet już prawie rodziła a musiała wyjść jeszcze na fajkę ;-) Dodatkowo ze mną miała wyjątkową zachciankę na szampana ;-)
K
karol_in-a
Gość
suonko i może dlatego Ty taka wystrzałowa dziewczyna jesteś 

Freya1
karola 

a co do zachcianek w ciazy,to ja z cora po polowie mialam smaka na piwo,ale az sie trzeslam jak widzialam..wczesniej mnie cofalo,a pozniej..
a z synem to lubilam slabego drinka wodka ,sok pomidorowy i tona pieprzu ...nie mowie,ze pilam codziennie,ale raz po raz musialam
..a co jest najlepsze,ze ja wczesniej nigdy wodki nie pilam,bo nie lubilam

witajcie w nowym 2012 roku!
udało mi się nadgonić wszystkie posty i teraz mam nadzieję będę już na bieżąco.
Lorelain cieszę się że wizyta u gina udana. więc teraz życzę owocnego starania.
losiczka trzymam kciuki za ten cykl. no to startujemy razem. tylko moje cykle długie więc owu za jakieś 2 tygodnie dopiero a ty już pewnie będziesz testować.
bobofrutku nie denerwuj się. zobaczysz to będzie najpiękniejszy dzień w Twoim zyciu
witam wszystkie nowe staraczki. trzymam &&&&&&& aby ten rok zaowocował w fasolki
udało mi się nadgonić wszystkie posty i teraz mam nadzieję będę już na bieżąco.
Lorelain cieszę się że wizyta u gina udana. więc teraz życzę owocnego starania.
losiczka trzymam kciuki za ten cykl. no to startujemy razem. tylko moje cykle długie więc owu za jakieś 2 tygodnie dopiero a ty już pewnie będziesz testować.
bobofrutku nie denerwuj się. zobaczysz to będzie najpiękniejszy dzień w Twoim zyciu
witam wszystkie nowe staraczki. trzymam &&&&&&& aby ten rok zaowocował w fasolki
reklama
-Lorelain-
dziewczyny właśnie buszuję na allegro w poszukiwaniu seksi bielizny =) .... co o tym myślicie? 70B - GORSET KONRAD MANIQUE. STRINGI GRATIS (2026697402) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy .... trochę drogawa 
ooooooo albo jeszcze to Niezwykle kuszący gorset AVA 637 70B expresowo! (2029995182) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
które lepsze?

ooooooo albo jeszcze to Niezwykle kuszący gorset AVA 637 70B expresowo! (2029995182) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
które lepsze?
Podziel się: