reklama
katrina115
Potrójna Mama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2012!!!!!
Dobrnęłam do końca... nie miałam czasu na neta, bo Sylwestrowi goście dzisiaj od nas pojechali do swojego domku. Cicho teraz, pusto tak...
Axa - normalnie jak zobaczyłam fotkę.... 72 to jednak dobry rocznik!!
Dobrnęłam do końca... nie miałam czasu na neta, bo Sylwestrowi goście dzisiaj od nas pojechali do swojego domku. Cicho teraz, pusto tak...
Axa - normalnie jak zobaczyłam fotkę.... 72 to jednak dobry rocznik!!
witam z rana
wstałam wcześniej chlebek upiec.
ania po pierwsze laseczka z Ciebie
a po drugie jak tylko cię stać na taki mały zmyślny gadżecik to zafunduj go sobie. A jeżeli wahasz się to może warto spróbować poobserwować swoje ciało. Pomierzyć temp. Jeżeli nie masz śluzu to są na to "wspomagacze". Najbardziej naturalne i nie wymagające żadnego wysiłku to picie ok 2 litrów wody i zielonej herbaty a mniej kawy w ciągu dni przed spodziewaną owulacją. A jak i do tego nie masz głowy to zawsze można się wspomóc wiesiołkiem
sylwia powodzenia!!
jednak się nie powstrzymałam i urządziliśmy wczoraj bobosexy i za radą joweg potrzymałam nogi w górze;-)
zawsze to większe szanse. Tylko ciężko będzie mi dziś śluz obserwować... no ale jakoś to będzie.
Miłego dnia
wstałam wcześniej chlebek upiec.
ania po pierwsze laseczka z Ciebie
sylwia powodzenia!!
jednak się nie powstrzymałam i urządziliśmy wczoraj bobosexy i za radą joweg potrzymałam nogi w górze;-)
zawsze to większe szanse. Tylko ciężko będzie mi dziś śluz obserwować... no ale jakoś to będzie.
Miłego dnia
K
karol_in-a
Gość
dzień dobry Kochane!
Qrcze śliczne te wasze zdjątka bo śliczne dziewczyny jesteście.
losiczko- mialaś już tyle nie szurać.
piąteczko- gdzie jesteś?
katy- a Ty też zginęłaś?
Qrcze śliczne te wasze zdjątka bo śliczne dziewczyny jesteście.
losiczko- mialaś już tyle nie szurać.
piąteczko- gdzie jesteś?
katy- a Ty też zginęłaś?
domiska1
Fanka BB :)
tak, tak pamiętam, ale dzięki!domiśka- teraz mi sie przypomniało, o cast już wiesz, a oeparol tylko do owulki sie bierze- wiesz o tym?
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
WITAJCIE
Domiska zle zaznaczylas granice powinna byc na 15 dzien cyklu !!!!!!!!!! MILEGO DNIA
Domiska zle zaznaczylas granice powinna byc na 15 dzien cyklu !!!!!!!!!! MILEGO DNIA
domiska1
no właśnie coś mi się popierdasiło, tego nie ogarniam właśnie. Kiedy jest ta granica?
Jakbyście mogły kuknąć na mój wykres , kiedy wg Was była owulacja? ten wykres to trochę lipa, bo przez Święta I Sylwestra nie mierzyłam rano o stałej porze. Ale tak teoretycznie, bo zastanawiam się czy ja to dobrze interpretuję
Jakbyście mogły kuknąć na mój wykres , kiedy wg Was była owulacja? ten wykres to trochę lipa, bo przez Święta I Sylwestra nie mierzyłam rano o stałej porze. Ale tak teoretycznie, bo zastanawiam się czy ja to dobrze interpretuję
Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki
Ja dziś tylko na chwilkę 
domiska ja Ci nie pomogę,bo sama dopiero od tego cyklu mierzę temperaturę i sama tego nie ogarniam. Mnie pomagały losiczka i katyb ostatnio przy interpretacji
losiczka się na tym zna i ilonka, więc może one Ci pomogą. Dziwne,że już Ci spada tak mocno temperatura,ale mnie w sumie też tak spadła. Masz zablokowaną dyskusję pod wykresem, odblokuj sobie, to będzie można pod wykresem pisać komentarze
domiska ja Ci nie pomogę,bo sama dopiero od tego cyklu mierzę temperaturę i sama tego nie ogarniam. Mnie pomagały losiczka i katyb ostatnio przy interpretacji
reklama
domiska1
Rozia chyba odblokowałam
Wkurzam się sama na siebie bo obiecała sobie, że nie będę sie w tym miesiacu nakręcać, bo wszystkie znaki na ziemi i niebie nam przeszkadzały, ale oczywiście śturam tym termometrem i mierzę, dziś temp spadła.. grrrr Ja to w ogóle jakaś zimnokrwista jestem bo 36,3 to najczęstsza
Wkurzam się sama na siebie bo obiecała sobie, że nie będę sie w tym miesiacu nakręcać, bo wszystkie znaki na ziemi i niebie nam przeszkadzały, ale oczywiście śturam tym termometrem i mierzę, dziś temp spadła.. grrrr Ja to w ogóle jakaś zimnokrwista jestem bo 36,3 to najczęstsza
Podziel się: