reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Sylwia - będziecie mieć piękny domeczek! .... i poważnie nie wiedziałam że się buduję takie małe domki
.... moje mieszkanko ma 54 m2, ale się spokojnie mieścimy ... będziecie chcieli tw dwa małe pokoje zostawić dzieciom czy będziecie robić sypialnie? ... bo to jest mój odwieczny dylemat 
joweg - no to faktycznie...wspołczuję tego sprzątania ;-)
.... moje mieszkanko ma 54 m2, ale się spokojnie mieścimy ... będziecie chcieli tw dwa małe pokoje zostawić dzieciom czy będziecie robić sypialnie? ... bo to jest mój odwieczny dylemat 
joweg - no to faktycznie...wspołczuję tego sprzątania ;-)
a mi sie podoba ten wozek
K2 -wózki dla niemowlaków bliźniacze dziecięce (2021159970) - Aukcje internetowe Allegro
Z
zZagubiona
Gość
ale piszecie jak burze hehe wczesniej strone dodalam mebelki jakie kupimy jak by chciala ktoras zobaczyc
co do domu to i ja i m wolimy wszystko od podstaw po swojemu bo przerobki itp moga niesc za soba duzo wieksze koszty nigdy nie wiadomo co w scianach siedzi ;p no i chcemy nowoczesna chatke
Studio Z500 - Projekty domów i garaży, Domy jednorodzinne - Projekt domu Zx46. Luksusowa dom nowoczesny o imponującym wnętrzu i wygodnej przestrzeni do życia.
Gotowy PROJEKT DOMU - SZ5 Zx47 - DOM.PL
[url]http://www.z500.pl/projekt/zx8,Elegancki-dom-pietrowy-z-garazem-w-stylu-wspolczesnej-willi-oraz-salonem-od-frontu.html
[/URL]
co do domu to i ja i m wolimy wszystko od podstaw po swojemu bo przerobki itp moga niesc za soba duzo wieksze koszty nigdy nie wiadomo co w scianach siedzi ;p no i chcemy nowoczesna chatke
Studio Z500 - Projekty domów i garaży, Domy jednorodzinne - Projekt domu Zx46. Luksusowa dom nowoczesny o imponującym wnętrzu i wygodnej przestrzeni do życia.
Gotowy PROJEKT DOMU - SZ5 Zx47 - DOM.PL
[url]http://www.z500.pl/projekt/zx8,Elegancki-dom-pietrowy-z-garazem-w-stylu-wspolczesnej-willi-oraz-salonem-od-frontu.html
[/URL]
Ostatnio edytowane przez moderatora:
-Lorelain-
Fanka BB :)
joweg - a to widzę masz już bardzo skonkretyzowane plany
:-) zagubiona - a już wiem co mialam jeszcze napisac i zapomnialam co =) .... mebelki super i świetny pomysł do wykorzystania z tą różą na ścianie
.... no dom pierwsza klasa! .... może za minimum 10 lat o takim cacku pomyślę .... mnie kupę kasy kosztowało moje mieszkanko a gdzie tam taki dom...na starość sobie strzelę hoihihihihihi
:-) zagubiona - a już wiem co mialam jeszcze napisac i zapomnialam co =) .... mebelki super i świetny pomysł do wykorzystania z tą różą na ścianie
Ostatnia edycja:
Z
zZagubiona
Gość
hehe u mnie tez lata mina hihi a co do budowy to u mnie tyle dobrego ze m jest elektrykiem wiec troche kasy mniej by bylo i wlasnie specjalizuje sie w inteligentnych domach, a co do mebelkow to tej rozy nie bedzie hehe tylko o meble mi chodzi na scianach chce postacie z disneya i literki z imieniem dac a jedna strone sciany zrobic ze specjalnej farby bedzie mozna pisac jak po tablicy kreda
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: