reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Sylwia - będziecie mieć piękny domeczek! .... i poważnie nie wiedziałam że się buduję takie małe domki :sorry2: .... moje mieszkanko ma 54 m2, ale się spokojnie mieścimy ... będziecie chcieli tw dwa małe pokoje zostawić dzieciom czy będziecie robić sypialnie? ... bo to jest mój odwieczny dylemat :huh:

joweg - no to faktycznie...wspołczuję tego sprzątania ;-)

lorelein- mam trzy pietra , strych i piwnice , masakra :) ale sie nie przejmuje mezowi zostawiam to wszytsko :) bo nikt lepiej nie posprzata niz on :)

ale piszecie jak burze hehe wczesniej strone dodalam mebelki jakie kupimy jak by chciala ktoras zobaczyc
co do domu to i ja i m wolimy wszystko od podstaw po swojemu bo przerobki itp moga niesc za soba duzo wieksze koszty nigdy nie wiadomo co w scianach siedzi ;p no i chcemy nowoczesna chatke

Studio Z500 - Projekty domów i garaży, Domy jednorodzinne - Projekt domu Zx46. Luksusowa dom nowoczesny o imponującym wnętrzu i wygodnej przestrzeni do życia.

Gotowy PROJEKT DOMU - SZ5 Zx47 - DOM.PL

[url]http://www.z500.pl/projekt/zx8,Elegancki-dom-pietrowy-z-garazem-w-stylu-wspolczesnej-willi-oraz-salonem-od-frontu.html

[/URL]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
joweg - a to widzę masz już bardzo skonkretyzowane plany :-D:-) zagubiona - a już wiem co mialam jeszcze napisac i zapomnialam co =) .... mebelki super i świetny pomysł do wykorzystania z tą różą na ścianie :) .... no dom pierwsza klasa! .... może za minimum 10 lat o takim cacku pomyślę .... mnie kupę kasy kosztowało moje mieszkanko a gdzie tam taki dom...na starość sobie strzelę hoihihihihihi

Ostatnia edycja:
hehe u mnie tez lata mina hihi a co do budowy to u mnie tyle dobrego ze m jest elektrykiem wiec troche kasy mniej by bylo i wlasnie specjalizuje sie w inteligentnych domach, a co do mebelkow to tej rozy nie bedzie hehe tylko o meble mi chodzi na scianach chce postacie z disneya i literki z imieniem dac a jedna strone sciany zrobic ze specjalnej farby bedzie mozna pisac jak po tablicy kreda

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny projekty domów śliczne mnie bardzo się podoba ten malutki domek Sliczny jest.
Wózki też ładne :)

Do góry