reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
No to teraz ja się wypowiem :-D mój mężulek chciałby synka a ja ? dla mnie najważniejsze żeby po prostu być mamą :) Imion jeszcze nie mamy ale zaczynamy myśleć ja wymyśliłam Oscar a moje kochanie Alexa :confused: jakoś nie wiem ale czy to ważne ,nie sądzę

Cześć dziewczynki:) Ja dopiero teraz,bo wcześniej z moim M czas spędzałam,a jak poszedł do pracy, to się zdrzemnęłam :-)
zZagubiona bardzo ładne mebelki :) Widzę,że dziewczyny już oglądają, wypatrują rzeczy dla dzidzi, a ja nie mam jeszcze odwagi :dry: Może zacznę coś oglądać, ale nie dla siebie, tylko dla koleżanki, bo jest w ciąży :)

A co do płci, to chyba nie ma to dla mnie aż takiej różnicy, aczkolwiek po cichu myślę o córci :-) Ale mój M stwierdził,że on zbyt dobrze zna facetów i on przy córci, to się nerwowo wykończy :-)
Ale imiona mamy wybrane: Borys i póki co, Laura

Ostatnia edycja:
Uf kilka chwil czlowieka nie ma a tu takie slicznosci wklejacie domki piekne a rzeczy dla dzieciaczkow jeszcze piekniejsze....
My jestesmy w trakcie budowy a budujemy taki domek nasz domek.jpgnasz domek 2.jpgIMG_5087.jpg

Załączniki

• P1100429.jpg
    P1100429.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 54
reklama
rozia-ja mam juz chyba obsesje caly czas cos ogldam i tylko zapisuje :) po tym jak nie udalo mi sie in vitro pare tygodni nic nie patrzylam ani nic .... bo przykro mi bylo i depreche mialam ale teraz moge znow walczyc !!! i zycze wam zebyscie nie musialy nigdy tego przechodzic :)

Do góry