reklama
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
No to teraz ja się wypowiem
mój mężulek chciałby synka a ja ? dla mnie najważniejsze żeby po prostu być mamą
Imion jeszcze nie mamy ale zaczynamy myśleć ja wymyśliłam Oscar a moje kochanie Alexa
jakoś nie wiem ale czy to ważne ,nie sądzę
mój mężulek chciałby synka a ja ? dla mnie najważniejsze żeby po prostu być mamą
jakoś nie wiem ale czy to ważne ,nie sądzę
Z
zZagubiona
Gość
u mnie jest ten problem ze lobuziak nie chce pokazac hehe
Cześć dziewczynki
Ja dopiero teraz,bo wcześniej z moim M czas spędzałam,a jak poszedł do pracy, to się zdrzemnęłam :-)
zZagubiona bardzo ładne mebelki
Widzę,że dziewczyny już oglądają, wypatrują rzeczy dla dzidzi, a ja nie mam jeszcze odwagi
Może zacznę coś oglądać, ale nie dla siebie, tylko dla koleżanki, bo jest w ciąży 
A co do płci, to chyba nie ma to dla mnie aż takiej różnicy, aczkolwiek po cichu myślę o córci :-) Ale mój M stwierdził,że on zbyt dobrze zna facetów i on przy córci, to się nerwowo wykończy :-)
Ale imiona mamy wybrane: Borys i póki co, Laura
zZagubiona bardzo ładne mebelki
Może zacznę coś oglądać, ale nie dla siebie, tylko dla koleżanki, bo jest w ciąży A co do płci, to chyba nie ma to dla mnie aż takiej różnicy, aczkolwiek po cichu myślę o córci :-) Ale mój M stwierdził,że on zbyt dobrze zna facetów i on przy córci, to się nerwowo wykończy :-)
Ale imiona mamy wybrane: Borys i póki co, Laura
Ostatnia edycja:
Z
zZagubiona
Gość
wlasnie znalazlam moja posciel hehe chce zolta i lososiowa z misiem na ksiezycu i do tego firanke z zaslonka do kompletu ;p;p
15 ele.pościel HAFTY z moskitierą 70x140 MILPOL (2022947992) - Aukcje internetowe Allegro
joweg na szczescie u mnie 7 miesiac blizej niz dalej hehe bosze jak ten czas szybko leci dopiero co testem sie chwalilam a tu juz 5 mies
15 ele.pościel HAFTY z moskitierą 70x140 MILPOL (2022947992) - Aukcje internetowe Allegro
joweg na szczescie u mnie 7 miesiac blizej niz dalej hehe bosze jak ten czas szybko leci dopiero co testem sie chwalilam a tu juz 5 mies
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
rozia-ja mam juz chyba obsesje caly czas cos ogldam i tylko zapisuje
po tym jak nie udalo mi sie in vitro pare tygodni nic nie patrzylam ani nic .... bo przykro mi bylo i depreche mialam ale teraz moge znow walczyc !!! i zycze wam zebyscie nie musialy nigdy tego przechodzic 
Podziel się: