reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
katy sliczny domekk, tez go kiedys ogladalam :-)

sylwia u mnie sie przyda bo w wakacje pelno much jest wiec troche osloni moskitiera malucha

ja mam taka posciel 23.jpg
tyle ze baldahim mam ciemny bialy caly

joweg mi tez ale wole bardziej neutralne kolory hehe bo tak naprawde pewnosc bede miala dopiero jak sie urodzi a jakos nie wyobrazam sobie chlopaka w rozowej poscieli ;p;p

sylwia bardzo ladny

zagubiona - pościel super...podoba mi się jasno kremowa...zaraz poszukam jaką miał Mati

Katy - ale już macie dużo wybudowane...to już bliżej końca niż dalej :-)

joweg - obojętne jaka płeć....wszystko ma swoje plusy...chyba ciut bardziejw olałabym dziewczynkę, ale z chłopca cieszyłabym się tak samo bardzo :-) imiona zmieniają mi się z prędkością światła...obecnie podoba mi się Artur i Nina

ja to zapeszać nie chcę, ale jak już będę w ciąży to będę szaleć, bo ja uwielbiam takie zakupy :) tylko jedyne co mnie martwi, to to,że to takie drogie jest wszystko,a mnie zawsze podoba się to co najdroższe :( I nie chodzi o cenę, bo nie znając ceny zawsze wybiorę to co najdroższe :( Swoją drogą, firmy kupę kasy zarabiają na nas :( Ale cóż, kto będzie oszczędzał na dzidzi ?!:-)
my kupiliśmy mieszkanie, ale niestety malutkie, bo nie całe 40m2. Niestety na większe nas nie stać :( Aczkolwiek jeśli mieszkalibyśmy w jakimś innym mieście, to za te same pieniądze mielibyśmy fajne, duże mieszkanko... :-( u nas niestety nie wchodziła w grę budowa domu, bo działki brak, a o kupnie to możemy tylko pomarzyć :-( Ale najważniejsze,że będzie własne:-)

reklama
Do góry