reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
domiska - no wykres wygląda obiecująco
joweg - podobny im kobieta jest starsza tym ma większe szanse na dziewczynkę, pewnie ma to związek z ph kobiety

joweg - podobny im kobieta jest starsza tym ma większe szanse na dziewczynkę, pewnie ma to związek z ph kobiety
gosiulek73
mama K&K&A
Oj Babeczki 38 skończone.
Dziewczynki powiadasz? Oby,oby:-)Jak na razie mam dwóch synków...więc mąz jakiś bardziej na synów nastawiony;-)choć bardzo chciałby córeczkę.
Dziewczynki powiadasz? Oby,oby:-)Jak na razie mam dwóch synków...więc mąz jakiś bardziej na synów nastawiony;-)choć bardzo chciałby córeczkę.

gosiulek73- moja mam mnie urodzila jak miala 41 lat wiec masz czas
moja tesciowa maila dwoch synkow juz i potem strasznie chcieli corke chyba az za bardzo , dosc dlugo sie starali bo miala problemy z zajsciem w ciaze az w koncu urodzilo sie , wszytsko bylo kupione rozowe bo sobie uroila ze bedzie dziewczynka ale jednak wyskoczyl chlopczyk z siusiakiem z kriw i kosci
i zamiast karolinki jest ksawery moj najukochanszy maz na swiecie
choc powiem ze robila go na dziewczynke
w rodzine jest pech i rodza sie sami chlopcy
wiec niemam co liczyc raczej na dziewczynke hehe
u mnie jest tak ciocia ma 3 corki druga ma 3 synow trzecia ma parke siostry cioteczne jedna ma 2 synowi i coreke druga ma parke i 3 ma parke od meza strony tesciowa ma 2 synow i corke ciotka ma 3 corki 2 ciotka ma parke i 3 ciotka ma 2 corki i 4 ciotka ma tylko corke zmarla w wieku 33 lat
reklama
Podziel się: