reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

sylwia ja bede jeszcze testowac wiec sama nie jestes Kochana :-)
Katy ja najbardziej to boje sie tego mikrofonu w kosciele hihi pozniej jakos pojdzie haha :-)

reklama
u mnie tez byl stres przy mikrofonie ale jakos poszlo :)
no to jutro razem testujemy ale u mnie mniej napewno szans na ciaze niz u iebie u nas byly przytulanki 3 razy tylko i bardziej w nieplodne :p

Bobo no wlasnie ja tam sie mikrofonu nie boje ale moj sie scykal na jego widok :-) nic sie nie martw kobitki czesciej potrafia wykazac sie zimna krwia ....faceci to jednak mieczaki w takich sytuacjach;-)

Sylwia napewno sie oplaci i tobie i bobo.....a w sumie nie wiem kto jeszcze testuje pasuje wrzucic tabelke.....
A c do mojej owulki to ja juz nic nie rozumiem ale tak na wszelki wu dokladamy ciagle nowe serduszkowania

Katy no wycałował dziś brzuch, Jasia i pojechał , wiecie co??????? dziś tak mi sie rano przypomniało jak to było jak Jaś zaczynał sie ruszać , tzn taki delikaty jakby trzepot skrzydełek motylka, przekrecałam sie z boku na bok i po chwili poczułam na samym dole własnie takie 2 trzepoty pod rząd, wiadomo ze to nie dzidzia ale juz nie moge sie własnie doczekać az to bedzie TO, ale to za jakies pewnie 6 tyg nie wcześniej :-( wiec jescze muszę sobie poczekać cierpliwie !!!!!!
no własnie coś Ci sie poprzestawiało w tym cyklu???? dobrze ze serduszkujesz :)
sylwia szkoda ze nie prowadzisz wykresu juz mozna by było dziś cos wnioskować po tempce czy jest fasolka :) ale do jutra blisko:)

a Ja miałam ślub w lipcu i rano było ok, w południe mieliśmy mega burzę i deszcz , jak do koscioła jechaliśmy padało a jak dojechaliśmy pod kociół to wyszło piękne słoneczko i tak juz było cały czas, !!!!!!!! także jak w życiu raz słonce raz deszcz !!!!!!!!!!!!!

scotland wstawia ale ja sobie skopiowalam :p
cos takiego jest
.............sylwia_d...................22........ .....01.01.....................4..........
.............piąteczka.................31........ ......04.01.....................3...........
.............Karolekk...................30........ ......07.01.....................3...........
.............axarai.......................39...... .......08.01......................1...........
.............justynka7177............24........... ...10.01.....................3...........
.............karol_in-a.................28..............11.01........... .........7............
.............domiska1..................31......... .....12.01....................2............
.............Aniabuchwicz............34........... . ..14.01.....................1.........
.............jane........................27....... .......16.01.....................11...........
.............KatyB......................30........ ........???......................14...........
.............Suonko87...............24............ ....19.01....................6..........
.............nosotros..................27......... .....20.01.....................5...........
.............Solcia......................23....... .. .......???......................2...........
.............MałaMi...................25......... .......23.01....................8...........
.............Dzoana.a.................29.......... ....24.01...................5 (chyba)
.............agnieszka_dk...........23............ . ..24.01.................???........
.............losiczka72................39......... .....24.01.....................7.........
.............Lorelain...................26........ .. ....25.01....................3.........
.............asiczka31.................31......... ... ...???.....................3.............
.............Roza_.....................???........ .......???...................???..........
.............karla21.....................21....... ........???......................2............
.............scotland18...............21.......... ....31.01.....................2...........
.............agnes2704...............29........... ...01.02......................6.........
.............Rozia.......................26....... .......01.02.....................4...........
.............Bobofrutek................27......... ......???......................???..........
.............pamela....................??......... ..... ..???.....................???...........

____________________Ciężaróweczki _____________________
..........Nick...................Wiek..............OM..........................Tp...............

....Mamusia-Kasia.........22............03.08.2011............ .. 10 .05.12..........
....ViolaPop...................35............26.08 .2011...............01.06.12..........
.....katrina115...............39.............. .???.......................01.06.12..........
....zZagubiona..............21............21.08.20 11 ..............03.06.12..........
....tomek i justyna.........24............17.10.2011........ .......25.06.12...........
....bietka84...................27............02.10 .2011...............04.07.12..........
....ania-aneczka............27............01.10.2011....... . ......08.07.12..........
....anaber......................30............11.1 0.2011..............18.07.12............
....ada6.1984................27............23.10.2 011...............30.07.12...........
.....ilona24....................24............30.1 0.2011...............06.08.12...........
.....Roszpunka..............25.......... ...02.11.2011..............12.08.12...........
.....agniesia84...............27.......... ..12.11.2011..............20.08.12.........
.....marysia77................34.......... .18.11.2011................???............. ...
.....polisia.....................27...... .........???.......................???............ ....
.....pola.........................??........... . ...???.....................???............. . ..
.....lilian........................26.... .............???.....................???.... . ...........

Katy a powiedz mi Kochana na ile osob mialas wesele? Kupowalas alkohol? Jesli tak to w jakiej ilosci wino i inne mialas? Bo my juz wodke kupilismy 84 butelki po 0.5l ale nie wiem ile wina mam kupic.

chwilka przerwy na kawusię i wracam do prasowania :) .... na 13:30 jedziemy do moich rodziców na obiadek a na 15 musimy wrócić bo przychodzi do Matusia logopedka

Ilonka
- no właśnie o to chodzi ze duphaston chce wziąć na własną rękę .... lekarz powiedział że mam nie brać bo on nie jest za podtrzymywaniem i że jak pzrestanie myslec o tym ze chce zajśc w ciąże to sie sam zagnieździ bez tabletek :baffled:.... no ale jak ja mam nei myśleć poza tym ja po prostu czuję wewnętrznie że muszę wziąść te tabletki bo chyba słabo się to zagnieżdża ... ja mam w pracy bardzo dużo stresu ... na prawdę dużo , a czytałam że to obniża progesteron :dry:

bobofrutek - koniecznie jutro powtórz test :tak:

Sylwia - jak dla mnei to mogłabyś zatestować nawet dzisiaj...jutro rano będę już w pracy a aż mnei skręca z ciekawości :-D .... czasami tak jest że @ się blokują tą myślą że może jest się w ciąży a jak tylko zrobi się test i okazuje się że jest jedna krecha to @ przyłazi następnego dnia .... ja Ci życzę żeby były śliczne II kreseczki :tak:

Katy - a co Ci organizm podpowiada? ... czujesz że mas zochotę na seks ? i jaki masz śluz?

o widzę że jestem gdzieś na szarym końcu naszej cudownej listy :-D

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
my slubowalismy teraz w lipcu i pogode mielisy kichowata caly czas deszcz padal tylko chwilke gdy z kosciola wychodzilismy przejasnilo sie ale ciesze sie ze tak bylo bo przynajmniej goscie bawili sie na sali a jak by ladna pogoda byla to wszyscy na ogrodzie siedzieli by

bobo trzyman &&&

reklama
zagubiona jak powiekszysz moje foto testu to widzisz dwie krechy? Jak myslisz przez jaki czas beta spadA? mozliwe ze tak dlugo by byla to pozostalosc po aniolku? nie mozliwe zeby az tak sie utrzymywala szczegolnie ze ja przez 3 tyg z martwa ciaza chodzilam wiec miala czas na to by spasc? co myslisz Kochana?

Do góry