reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej dziewczynki:) Wpadam na chwilkę tylko... Dziś mam kijowy dzień :( I jeszcze mnie mój M podłamał, ale o tym jutro najwyżej... dziś tylko chciałam się zameldować:) Dobranoc:)

reklama
witam z rana:)
u nas paskudna pogoda...
życzę miłego dnia i całego tygodnia wszystkim:))
Wiecie co się podziało z enpr'em?? Dalej nie działa:(

Witam :-)
Testowalam dzis innym testem i wyszla jedna gruba keracha po drugiej sladu nie ma wiec nie wiem co jest grane? Cyce bola krzyz tez masakra. Ide na bete zobaczyc co tam naprawde slychac a pozniej do fryzjera.
Buziaki :-)

witam kochane
Bobo- może wczorajszy test był nieważny jak nie wiadomo kiedy ta kreseczka sie pojawiła, albo to była koncówka z poprzedniej ciąży, sama nie wiem, beta wyjaśni wszystko,
zagubiona- super ten terminarz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolina jak sprawa ????????????? Robiłaś dziś test ????????? Bo wykresu nadal nie ma na enpr :crazy:
sylwia mam nadzieje ze @ nie przylazła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katy świetny avatar !!!!!!!!!!!!!!!!!! Mnie sie marzy taka sesja zdjęciowa maluszka !!!!!!!!!!!!!!! jak oglądałam na necie to az dech zapiera takie super są ujęcia !!!! no ale i kosztuje pewnie coś koło 500zł ehhhhhhhhhh

Miłego dnia :)

no to jestem!!!
witam Was wszystkie! ten weekend nie byłam w lesie, ale u teściow nie mam netu, a w komórce mi nie dziala bb więc na chwilkę się wkradłam wczoraj, ale...
Bobo- pędź na tą betę szybciutko i powtórz za dwa dni w zależności od wyników. i ja powiem szczerze, że chyba lepiej byłoby poczekać ze dwa cykle by sie tam wszystko wygoiło dobrze choć wiem, że to trudne ;) co do wina na wesele (miałam cztery miesiące temu) kupowaliśmy w oparciu o wyliczenia że 1 butelka na 7 osób plus 10% i nam dużo zostało, ale mieliśmy jeszcze łiskacze, sikacze i inne plus swojskie nalewki więc... :)
Katy- czasem się zdarza że testy oszukują, czasem można mieć dwie owulki w jednym cyklu, a czasem testy pokazują ciążę wczęśniej niż ciążowe- Rozszpunka sprawdzała. Cieszę się że już jesteś.
Właśnie gdzie Roszpunka!!!
Ilonka- 2 tygodnie miną bardzo szybko, a dzisiaj przecież możecie ze sobą rozmawiać codziennie, więc nie będzie aż tak bardzo bolalo ;)
zzagubiona- my też mamy projekt domku z z500 i chcialibyśmy rozpocząć budowę wiosną, ale póki co jesteśmy na etapie papierologii i załatwiania dokumentów potrzebnych do pozwolenia ;) justynko- pryszczyca może być zarówno objawem na @ jak i na II więc glowa do góry. mnie też co miesiąc na kilka dni przed wysypuje, tym razem też nie było inaczej...
@ powinnam dostać jutro, ale że brałam w tym cyklu castagnusa to mi się cykl pokichał i skrócil o 2 dni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolina Kochana gratulacje :-) Strasznie sie ciesze sie sie udalo :-) Ja lece na bete a pozniej do fryzjera. Jak bede miala wynik to napisze :-)
Buziaki

wczoraj mi pękala glowa- po prostu masakra.
jajnik nadal pobolewa- kłuje aż miło ale czasem, czasem też boli mnie brzuch tak w dole i to mnie troszkę martwi, bo koleżanka powiedziała, że to niedobrze... :(

chciałam sobie zrobić dietkę, ale teraz to już chyba mogę zapomnieć.

ciągle się boję: że to pozamaciczna (tak wiem gdyby była pozamaciczna to nie byłoby bety); że biochemiczna, że @ przyjdzie, że nie dam rady itp itd. No ale zobaczymy co i jak.

muszę ograniczyć coca-colę a tak ją lubię. :( i w ogóle milion myśli teraz mi biega po głowie co mi wolno, czego nie...
jutro mamy miesięcznicę ślubu i dopiero jutro chciałabym powiedzieć mężowi :) mam malusieńkie kierpce z zakopanego, książkę jak przeżyć ciążę i test. :)

reklama
KARILINKO a nie mówiłam !!!!!!!!!!!!!! ze nie zawsze wychodzi mocny test !!!!!!!!! dziś masz juz super krechy i to bardzo szybko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ JUZ OFICJALNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czyli jutro na męża czeka niespodzianka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOSKO !!!!!!!!!!!!!!
SPOKOJNEJ CIĄŻY KOTEK ŻYCZĘ !!!!!! WIEDZIAŁAM O TYM OD TEGO 1 TESTU JUZ ALE TY JESTES STRASZNY NIEDOWIAREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOCHANA ból brzucha to przeciez normalna sprawa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie martw sie tym !!!!! przeciez mnie jeszcze niedawno pobolewał !!!!!!!!!!!!!!!! a jajnik kłuje to tez dobrze bo to znaczy ze pracuje i progesteron rośnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawde tym to TY sie nie martw bo to wszystko jest normalne !!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko bedzie dobrze !!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry